in

Tienermoeder koos zoon’s geboorte boven kankerbehandelingen, sterft maanden na bevalling

Iedereen die kanker heeft gehad, weet dat het leven in een oogwenk kan veranderen.

Brianna Rawlings ervaarde dit op de leeftijd van 18 jaar. Ze was slechts 17 weken in haar zwangerschap toen ze werd gediagnosticeerd met een zeldzame en agressieve bloedkanker genaamd NK-cel leukemie.

Brianna was nog niet eens halverwege haar zwangerschap, maar moest een moeilijke beslissing nemen: de zwangerschap beëindigen om onmiddellijk met levensreddende kankerbehandeling te beginnen of doorgaan met de zwangerschap met alle risico’s vandien.

Ze besloot de zwangerschap voort te zetten en op haar beurt af te zien van de behandeling. Helaas zijn beide levens veel te snel verloren gegaan.

Brianna liep tijdens haar zwangerschap een bloedinfectie op en haar artsen haalden de foetus, genaamd Kyden, voortijdig via een c-sectie eruit om te voorkomen dat de infectie op hem werd overgedragen.

Haar zoon, Kyden, overleefde slechts 12 dagen, maar in die tijd kon Brianna hem vasthouden en al haar liefde geven.

Kyden was een vechter, net als zijn moeder, en bracht haar zoveel vreugde tijdens zijn korte leven.

Brianna zei: “Die 12 dagen kon ik met mijn jongen Kyden doorbrengen, hem vasthouden, zijn tenen en vingers tellen en met hem praten zoals ik zou doen als hij in mijn buik zat. Ze waren gewoon zo speciaal, het waren de beste 12 dagen van mijn leven! ”

Lees ook  Man wil zijn caravan verplaatsen en merkt dan op dat zijn leven in gevaar is. Hij doorleeft enkele ziekmakend angstige momenten…

Als je die foto ziet van Brianna die haar baby in de wieg legt, is het moeilijk om geen traantje weg te pinken. Het is duidelijk dat ze ervan hield om zijn moeder te zijn, en ze riskeerde alles om hem te hebben, vechtend door pijn en tegenslag na tegenslag alleen maar om het voorrecht te hebben om zijn moeder voor een korte tijd te zijn.

Brianna beloofde Kyden dat ze niet zou opgeven, en ze hield die belofte na zijn dood. Hoewel ze diepe emotionele pijn leed door het verlies van haar zoon bovenop fysieke pijn, deed ze een dappere poging om de ziekte te verslaan in een poging haar leven te redden.

“Ik was erg blij en opgewonden om moeder te zijn – alles wat ik ooit wilde hebben is een gezin. Ik was ook bang voor wat de wereld voor mij in petto had. Het was heel moeilijk, lang, vermoeiend en pijnlijk. Hoewel Kyden niet langer bij ons is, gaf hij me de kracht om door te gaan en dit te verslaan, “zei Brianna. “Ik wil deze vreselijke ziekte verslaan.”

“Ik geloof dat ik dit kan doen en ik heb mijn zoon een belofte gedaan,” voegde ze eraan toe en zei dat haar gezondheid beter was dan ooit tevoren.

Lees ook  Ultieme poging Julen te bereiken: mijnwerkers graven op 75 meter diepte

Na de dood van Kyden leek het erop dat ze inderdaad aan het verbeteren was. Ze boekte vooruitgang in het herwinnen van kracht in haar benen en ook haar bloedspiegels stegen. Ze mocht zelfs dagtochten maken buiten het ziekenhuis.

Maar toen begon haar toestand te verslechteren.

Ze hield een optimistische houding aan, zelfs toen een beenmergtransplantatie van haar broer werd goedgekeurd ten gunste van een medicijnonderzoek.

De behandeling was erg duur, ongeveer $3000 om de 3 weken. Haar familie begon geld in te zamelen voor behandeling, maar helaas kreeg Brianna er maar twee voordat ze overleed.

Op 29 december, slechts dagen nadat ze 19 was geworden, stierf Brianna. Haar familie heeft geprobeerd met haar verlies om te gaan met dezelfde kracht die ze toonde toen ze haar zoon verloor. Maar het is moeilijk.
“Ik ben zo verloren … Ik kan niet denken zonder te huilen,” vertelde Brianna’s zus Kourt aan Yahoo7.

Ze schreef later een emotioneel bericht op Facebook met de tekst: “Familie en vrienden, zo’n tragische manier om 2018 voor ons te beëindigen. Houd je geliefden vast en stop nooit met het uiten van je liefde voor hen. ”

Uiteindelijk leefde Brianna Rawlings een kort leven – maar het was vol van liefde.

Onze harten gaan uit naar haar familie en geliefden die ze heeft achtergelaten.

Vrouw is woest op hondentrimmer: hond heeft groene wenkbrauwen en roze oren

Meloenen van Fiona (25) stoppen maar niet met groeien en verpesten haar leven