in

Tiener sterft in slaap: dan beseft zijn vriendin dat haar nieuwe baby van iemand anders is

Op haar achttiende ontdekte Hannah Mongie dat ze zwanger was van een jongetje.

Maar haar toekomstige gezinnetje brokkelde af toen haar vriend Kaden onverwacht stierf in zijn slaap. En dat slechts enkele dagen nadat hij de hartslag van hun zoontje had gehoord, in de achtste week van hun zwangerschap.

Na Caden’s plotse dood, maakte Hannah een hartverscheurende beslissing om haar baby af te staan voor adoptie.

Hoewel ze vond dat haar zoon haar ‘laatste levende stukje van Kaden’ was, zegt Hannah dat ze op een ochtend wakker werd met een sterk gevoel. Haar kleine jongetje zou opgevoed worden door iemand anders.

Op 21 maart 2016, beviel Hannah van een gezonde baby die ze Tagg noemde. Ze bracht twee dagen met hem door vooraleer hij naar zijn adoptieouders werd gebracht.

Lees ook  Hond gedumpt in plastic zak - Ze wilden hem opeten...

Maar het verhaal, en Hannah’s connectie met Tagg, eindigt hier nog niet. Hannah regelde de adoptie zodat ze hem zou kunnen bezoeken.

Meer zelfs, Tagg’s adoptieouders wonen slechts 10 minuutjes van Hannah, en ze heeft een supersterke band opgebouwd met Tagg’s adoptiemama, Emily.

Want, in plaats van ‘hem op te geven’ of ‘weg te geven’, stond ze Tagg af aan een adoptiefamilie waar ze zelf ook deel van werd, aldus Hannah aan KTVU. “We groeien gewoon naar elkaar toe, en iedereen houdt van elkaar alsof we altijd al familie zijn geweest. Zijn moeder, Emily is nog steeds een van mijn beste vrienden in de hele wereld. Ze is eerlijk gezegd alles wat ik nodig heb ik een persoon en moeder. Ik ben zo dankbaar dat Tagg mij naar haar en haar familie heeft geleid.”

Lees ook  Zo gruwelijk, walgelijk en barbaars: Meisje van 8 jaar wordt ontvoerd, dagenlang verkr*cht en op een beestachtige manier vermoord

Voor Hannah Tagg afstond aan Emily en haar echtgenoot op die dag in 2016, maakte ze een video voor Tagg.

“Ik hoop dat iedereen die deze video ziet, een nieuw perspectief zal hebben over wat de biologische moeder doormaakt wanneer ze haar kind afstaat voor adoptie,” schreef Hannah op YouTube.

“Het is het tegenovergestelde van harteloosheid. Het is de definitie van liefde. Om zoveel van iemand te houden, moet je je eigen geluk weggeven.”

Een jaar en half later, deelde Hannah de intieme video op YouTube. Meer dan 1,5 miljoen mensen hebben intussen gekeken.

Was jij ook diep ontroerd door Hannah’s boodschap? Deel aub je gedachten in de comments.

Wat artsen je nooit vertellen: 4 redenen waarom je altijd in de douche moet plassen!

Jonge moeder krijgt ineens uitslag en sterft – nu waarschuwen haar ouders anderen