in

Tiener maakt cadeautje van opa open, maar kan haar ogen niet geloven als ze ziet wat erin zit.

Een verjaardagscadeautje krijgen is altijd bijzonder, zeker als het ook nog eens sentimentele waarde heeft. Maar volgens ons kan geen enkele cadeau tippen aan het verjaardagsgeschenk dat Lauren Blank van haar opa kreeg.

Lauren was pas 16 jaar geworden, en had van haar opa, Ron Petrillo (72), een cadeau gekregen. Het was ingepakt en zag er erg mooi uit, maar van zodra ze het openmaakte en zag wat het was, sprongen de tranen in haar ogen.

Haar opa had haar een cadeau gegeven dat al jaren in de maak was, en het meest bijzondere geschenk dat iemand ooit kan krijgen. Hij had dagboeken gemaakt van hun dagelijkse leven samen van haar 2 tot 5 jaar.

“Hoi Lauren: Ik begin dit zodat je het op een dag voor het plezier zou kunnen lezen. Het zal een dagboek zijn van onze tijd samen”, schreef Petrillo op de eerste dag, gedateerd 16 februari 2003.

Lees ook  Gooi je theezakjes niet weg. Dit zijn 10 redenen waarom je ze beter kunt planten

Hij wilde zijn geliefde kleindochter dit geschenk op het juiste ogenblik geven. Na enige overpeinzing vond hij dat de tijd nu goed was, zodat ze samen herinneringen zouden kunnen ophalen.

“Ik had drie data in gedachten – Ik dacht aan 16, 21 en het moment dat ik zou overlijden. Ik wilde het geven als ze al min of meer volwassen was en tot een aardige persoon was uitgegroeid. Dus besloot ik om het haar voor haar 16e verjaardag te geven”, zei Petrillo.

Ze heeft nog niet alles kunnen lezen, maar ze stootte al op een favoriete herinnering.

“Hij speelde altijd een “See Ya” spelletje, en dan rende hij over en weer naar een muur en ondertussen bestierf ik het van het lachen”, zei Lauren.

Lees ook  Deze vrouw ziet er tot aan haar navel normaal uit. Maar je gelooft je ogen niet als je een foto van haar hele lichaam ziet!

Ze delen samen zoveel mooie herinneringen, zoals de dagelijkse bezoeken aan het dierenopvangcentrum, behalve dan op hun sluitingsdag maandag. Daar gaven ze hun ogen de kost, streelden de dieren en hij kocht haar elk hebbeding in de souvenirwinkel.

Deze herinneringen werden gebundeld in 185 pagina’s. Hij stopte er opzettelijk mee toen Lauren 5 jaar oud werd. Hij wilde de tijd documenteren dat ze jong genoeg was om elke dag met hem door te brengen, totdat ze naar school zou moeten gaan.

“Ik wil dat grootouders die in de 40 of 50 zijn hetzelfde zouden doen”, zei Petrillo nog.

We vinden dit alleszins ontzettend lief, en we zijn blij dat Petrillo dit voor zijn kleindochter kon doen!

DEEL dit inspirerende verhaal met je vrienden!

Meisje dat als baby door haar moeder in de oven werd gebakken, krijgt onverwacht nieuws over mama.

Walgelijke video van tandartspatiënt doet duizenden toeschouwers hun volgende tandartsbezoek meteen vastleggen.