in

Tiener geeft stiefmoeder deken – ze barst in tranen uit wanneer ze de adoptiepapieren ontdekt die erin zitten

Autumn Rose wilde iets speciaals doen om haar stiefmoeder te bedanken die er altijd voor haar geweest is.

Opgroeien in een gebroken gezin, betekent vaak dat er een stiefmoeder of stiefvader in beeld is, die ook voor de kinderen zorgt. Familie zijn hoeft niet per definitie te betekenen dat je een bloedband met elkaar hebt. Dit is zeker het geval voor Autumn Rose en haar stiefmoeder Lisa Laboy.

Autumn Rose uit Plymouth, Wisconsin, besloot haar stiefmoeder, Lisa Laboy, op moederdag te verrassen met adoptiepapieren.

Lisa heeft Autumn ruim zeventien jaar lang opgevoed, maar wat dit verhaal zo uniek maakt, is dat Autumn al 20 jaar oud is.

Hoewel Lisa niet haar biologische moeder is, zag Autumn haar als haar echte “moeder”. Voor haar was zij de persoon die haar door dik en dun gesteund heeft. Op moederdag gaf Autumn, Lisa een lijst waarin een brief verborgen zat, die recht uit het hart kwam. Dit is stond er in de brief”

Lees ook  Jan Smit geeft update over zijn gezondheid

“Het is geen geheim dat je je in allerlei bochten hebt moeten wringen om mij als je eigen kind op te voeden. Van alle eindeloze discussies met mijn moeder, tot mij door de moeilijke jaren heen slepen en erbij zijn voor elk mooi moment in mijn leven.

Je was er voor me op mijn eerste schooldag, leerde me om me ’s ochtends klaar te maken, trouwde met mijn vader, gaf me de twee mooiste geschenken ooit, was erbij toen ik afstudeerde, betaalde mijn collegegeld en hielp me bij alles wat er op mijn pad kwam.

Ik kan me een leven zonder jouw steun niet voorstellen. Ik weet dat ik het niet vaak zeg, maar ik ben je zo dankbaar en waardeer dat je er altijd voor me bent geweest en me altijd bent blijven inspireren en steunen, vanwege je liefde voor mij. En om je te laten zien, hoe trots ik op je ben dat je dit allemaal voor mij hebt gedaan in de afgelopen 17 jaar….”

Lees ook  Vrouw van Arie Boomsma krijgt kritiek op nogal blote foto’s op Instagram:

Nadat Lisa de brief had gelezen, gaf Autumn haar een doos. Zelfs de hond van het gezin was nieuwsgierig om te zien wat erin zat, want hij sprong omhoog en keek nieuwsgierig naar het pakket.

Lisa vond een deken in de doos, met een gele envelop die erin gewikkeld was. De deken had een zeer aandoenlijk en persoonlijke label:

Toen Lisa eindelijk de envelop opende, realiseerde ze zich wat erin zat en barstte direct in tranen uit. Daarna gaf ze Autumn een liefdevolle knuffel.  

Het is hartverwarmend wanneer we zien dat stiefouders, zoals Lisa, hun stiefkinderen als hun eigen kinderen behandelen, en het is net zo mooi om te zien dat deze kinderen dit waarderen en de liefde beantwoorden.

Veel succes Lisa en Autumn! We zijn zo gelukkig voor jullie, en we zijn er zeker van dat jullie relatie in de komende jaren alleen maar sterker zal worden.

DEEL dit met je vrienden en familie.

Dit gebeurt er als je elke week blauwe bessen eet. Dit wist je echt niet! Wij beginnen morgen meteen.

Een kortebroek mag niet op het werk? Dan maar een rokje, dachten deze mannen