in

Tiener dwingt jong musje sigaret te roken

Een Russische tiener heeft zich de woede van sociale media op de hals gehaald. Hij zette foto’s van een jong musje online waarop hij het vogeltje dwingt een sigaret te roken.

De 18-jarige Victor Avdeev leek het een leuk idee om een baby mus een brandende sigaret in de bek te steken en het vervolgens online te gooien. Daar bleef het niet bij. Op een andere foto is te zien hoe het vogeltje een aangestoken lucifer in zijn bek heeft. Verder zou een vriendin van de Rus een veertien minuten durende video op internet hebben gezet, waarop Avdeev het arme beestje verder mishandeld, meldt de Daily Mail. Het filmpje werd later offline gehaald.

Lees ook  Labradoodle Bo uit Asten dood aangetroffen in sloot nadat ze wegliep van vuurwerk.

Op sociale media werd er met woede en afkeer gereageerd op de beelden. Velen hoopten dat Avdeev opgespoord en vervolg zou worden. Zo reageert iemand: ‘Dit figuur heeft geen verstand en geen schaamte. Als je zoiets op sociale media zet, graaf je je eigen graf. En eerlijk gezegd, verdient hij gestraft te worden.” Een ander wenst de Rus een prettig verblijf achter tralies toe: “Hoe dom is hij. Ik hoop dat hij klappen krijgt in de gevangenis.” Ook een woordvoerder van de lokale dierenbescherming zag de video. Hij beschreef het als “een manifestatie van sadisme”.

Lees ook  Blinde vrouw wordt verteld dat ze van de bus af moet omdat haar geleidehond zwart is

Volgens lokale media kan de mishandelaar een boete krijgen van omgerekend zo’n 1.250 euro of een celstraf van één jaar.

Deze man komt na jaren zijn eerste grote geliefde weer tegen. Maar als hij haar kinderen ziet ontdekt hij iets verschrikkelijks.

Afschuwelijk: 2-jarig meisje stikte nadat ze DIT ogenschijnlijk onschuldige voedsel at…