in

The Voice Senior verbluft met adembenemende optredens en iedereen snakt naar meer.

Nederland kreeg afgelopen weekend de eer om als eerste land ter wereld The Voice Senior te mogen aftrappen. The Voice Senior volgt het klassieke concept van de talentenshow, met dat verschil dat de deelnemers zestig jaar of ouder moeten zijn. De eerste uitzending werd onmiddellijk erg enthousiast onthaald. De mensen vonden het vooral geweldig dat er écht talent te zien was, zonder al te veel franjes en show.

Jimi Bellmartin bewees meteen een van de favorieten te zijn. Al na enkele seconden in het optreden draaiden de juryleden zich om! Gordon, Gerard Joling, Ilse DeLange en Marco Borsato zijn overigens de coaches in deze seniorenversie.

Lees ook  Tragisch ongeval in Waarder: kind van 2 jaar overlijdt

Ook Noble liet een verpletterende indruk achter op het publiek en de jury. Nadat de 71-jarige rockster in wording zich aan “Back to Black” van Amy Winehouse gewaagd had, barstte het publiek uit in een staande ovatie!

En dat wij niet de enige waren die van het programma genoten, bewijzen de kijkcijfers. Maar liefst 1,6 miljoen kijkers volgden de eerste aflevering en dat aantal zal de volgende weken alleen nog maar toenemen.

Lees ook  Nederland: Aanhouding Turkse diplomaten mogelijk tóch fout

Hieronder kan je het optreden van Jimi nog eens bekijken. Hij brengt “It’s A Man’s Man’s Man’s World” van James Brown op een manier die je nog nooit gehoord hebt!

DEEL DIT MET JE VRIENDEN ALS OOK JIJ NU AL FAN BENT VAN THE VOICE SENIOR!

80-jarige stemt ermee in om op waterglijbaan te gaan. Komische beelden veroveren wereldwijd de harten.

Circus aap na jaren aan de ketting eindelijk gered. Omstaanders zien tranentrekkende, eerste ontmoeting met nieuwe vriend.