in

TEST: Heb jij ook de letter “M” op je handpalm? DIT zegt het over jouw persoonlijkheid!

Heb jij deze lijnen op je handpalm staan? Handlezen is een eeuwenoude methode om de toekomst te voorspellen en meer inzicht te krijgen in je eigen karaktertrekken, sterktes en zwakten.

De herkomst van handlezen is omhuld door mysterie, maar aangenomen wordt dat de handlijnkunde is ontstaan bij de Roma-zigeuners. De eerste Roma leefden in India, tegen de grens met Pakistan aan en ze zijn de wereld over gaan trekken doordat ze vervolgd werden door een wrede heerser. Rond het jaar 500 trokken het Romavolk Europa binnen en verspreidde zich over het continent vanuit het Balkangebied. Het bieden van volksvermaak is een manier waarop de meeste zigeuners de kost verdienden, bijvoorbeeld als waarzegster op de kermis. Bijbehorend acessoire is de welbekende kristallen bol waarin de toekomst zichtbaar is. En natuurlijk werden er handen gelezen! De lijnen en de vormen worden gebruikt om iemands karakter en levensloop te bepalen en hierbij betekent de letter “M” op je handpalm iets heel bijzonders.

Lees ook  Man uit Oud-Beijerland vermoordt zijn moeder na vergokken van haar geld

Mensen met een M op hun handpalm hebben een aantal bijzondere eigenschappen, herken jij je in de omschrijving? Wij wel in ieder geval!

Mensen met deze lijnen in hun handpalm zijn goudeerlijk en zullen nooit tegen je liegen. Ze zullen je altijd de waarheid vertellen, hoe moeilijk het soms ook is om die te horen.

Ze pakken de kansen die ze krijgen en weten precies wat hoe ze succesvol kunnen worden in de dingen die ze ondernemen.

Lees ook  Waarom Christina, de onbekende prinses niet in de schijnwerpers wilde

Ze herkennen het meteen wanneer een ander oneerlijk tegen ze zijn. Als er tegen ze gelogen wordt vinden ze het heel moeilijk om die persoon nog te kunnen vertrouwen.

Ze hebben sterke mensenkennis en het duurt niet lang voordat ze je goed kennen. Ook hebben ze snel door wanneer een persoon niet zichzelf, of niet oprecht is. Daar kunnen ze dan ook slecht mee omgaan.

Ze zijn trouw aan zichzelf en doen zich niet anders voor dan ze zijn. Dit leidt soms tot conflict, ze geven geen strobreed toe als het om hun eigen principes gaat. Dit is soms lastig, maar je weet wel precies wat je aan ze hebt.

Dit koppel was op huwelijksreis. Maar een uur na deze foto sloeg het noodlot toe

Deze jongen gaf de leraar een geschenk waar de andere leerlingen om moesten lachen. Toen ze alleen was, kon ze van emotie haar tranen niet bedwingen…