in

Terroristische aanslag in BELGIE EN LONDEN Politie massaal aanwezig !

Militairen in Brussel hebben zonuist een man doodgeschoten die hen aanviel. Volgens Belgische media had hij militairen benaderd met een mes. Twee militairen zouden lichtgewond zijn. De dader is een 30-jarige man van Somalische afkomst. De dader werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht, waar hij in de loop van de avond aan zijn verwondingen bezweek.

Rond 20.15 uur vond de schietpartij plaats op de Émile Jacquemainlaan. De neergeschoten man was in levensgevaar. Hij overleed later op de avond aan zijn verwondingen. Het incident speelde zich af in de Emile Jacqmainlaan, in het noordelijk deel van het centrum. De politie heeft de buurt afgezet en het openbaar vervoer ligt stil.

Lees ook  Papa gebruikt kind als menselijke ijskrabber.

Ook aanslag in LONDEN

In Londen raakten twee agenten gewond toen ze bij Buckingham Palace ook door een man met een mes werden aangevallen. De aanval in Londen was vrijwel gelijktijdig met die in Brussel.

De agenten in Londen wisten de man tegen te houden toen hij ze aanviel. Ze raakten toch lichtgewond aan hun arm. De aanvaller is gearresteerd.   De twee agenten zijn ter plaatse behandeld en hoefden niet naar het ziekenhuis. Rond Buckingham Palace is veel politie aanwezig.

Lees ook  Dokters proberen de zwangerschap te verbergen omdat baby zal sterven. 28 weken later roert een mirakel in de verloskamer iedereen tot tranen toe.

Ze werd als lijk in een koffer gestopt. Maar als de hulpdiensten arriveren, doen ze een vreselijke ontdekking.

Moeder stopt 3-jarige dochter in bed, gilt als de buurvrouw een paar minuten later op haar deur klopt