in

Temptation Niels en Rosanna uit elkaar na mishandeling

Wanneer we over bijzondere Temptation-koppels praten dan passen de Nederlandse Niels en Rosanna wel in dat rijtje.

In 2017 deden ze mee aan Temptation Island. Nadat Niels een stevige lapdance kreeg van een verleidster besloot Rosanna om hem te bedriegen met spierbundel Alex.

Ondanks het bedrog bleven ze toch samen en een jaar later deden ze mee aan Temptation Island VIPS, daar bedroog Niels Rosanna dan weer op zijn beurt.

Ondanks alles leek het allemaal schitterend te gaan met het duo. Een tweetal maanden geleden vertelden ze nog in een reportage dat ze tegenwoordig op OnlyFans te vinden zijn en dat ze daar elke maand wel heel gigantische bedragen mee verdienen. Aan hun relatie lijkt nu een einde te zijn.

‘Niels heeft mij geslagen, we zijn uit elkaar’
Rosanna zegt namelijk op Instagram dat er sprake was van huiselijk geweld en dat Niels haar geslagen heeft op een feestje bij vrienden.

Lees ook  Vrouw komt thuis van vakantie en krijgt likjes van honden. Volgende dag vecht ze voor haar leven

Wel zegt ze dat ze zich niets meer herinnert van het incident omdat ze iets te diep in haar glas had gekeken: “Ik weet niet meer precies wat er allemaal gebeurd is. Ik had te veel vodka op en kan daar helemaal niet tegen.”

Het is alvast de roddel van de week en er gaan nu ook heel wat beelden de ronde van de ruzie tussen Rosanna en Niels waarbij er zelfs een deur werd ingetrapt door haar.

Ook zijn er heel wat screencaps waarin Rosanna vertelt wat ze zich nog wel herinnert. Voor haar is het alvast duidelijk dat de relatie nu echt ten einde is.

Lees ook  Spaanse trucker verkracht op zijn reizen naar Nederland eigen dochter (12)

Aan het hele verhaal zit wel een geurtje blijkbaar volgens professionele roddeltante Fawrynotsawry.

Zo heeft Rosanna plots haar OnlyFans een boost gegeven en haar verhalen op Instagram waar ze over de breuk praat, gaan vergezeld met plaatjes in bikini of lingerie.

Daarnaast zou volgens ooggetuigen vooral het Rosanna geweest zijn die ontzettend agressief was en niet Niels.

Huiselijk geweld kan nooit goed gepraat worden natuurlijk, maar er zijn wellicht wel twee kanten aan dit verhaal.

Daarbovenop had Rosanna vorige week gereageerd op een Instagram-post waarin gevraagd werd ‘wat vinden jullie van mannen die vrouwen slaan?’

Iedereen vond dat verschrikkelijk, maar de Temptation-deelneemster antwoordde doodleuk dat ze dat eigenlijk best wel heel g*il vindt.

Wellicht een mopje op dat moment, maar toch opvallend omdat ze die reactie nu ook al verwijderd heeft.

Monique Westenberg steekt Instagram in de fik met waanzinnig lichaam

23-jarige kerel en zijn 60-jarige verrimpelde vriendin veroveren harten: “Dit is echt liefde”