in

“Telkens we vrijen steekt mijn vriend geld in een pot. Hoe meer we het doen, hoe groter mijn kerstcadeau”

We weten al langer dat Reddit the place to be is voor pikante verhalen en bekentenissen en dit is ook weer een pareltje hoor. Een vrouw bekende dat ze enkel en alleen maar een kerstcadeau krijgt van haar man als ze met hem (voldoende) van bil gaat. Hoe dan? Wel, hoe dat in z’n werk gaat, leggen we even haarfijn uit…

De vrouw gaf toe op Reddit dat ze dit jaar geen kerstcadeau van haar partner zal krijgen als ze hem onvoldoende pret bezorgt in de slaapkamer. De dame verklapte dat haar partner telkens ze seks hebben 20 dollar (18 euro) in pot steekt. De ‘teller’ begon te lopen op 1 januari en loopt tot en met kerstavond, bijna een volledig jaar dus.

Lees ook
Lerares (26) gaat vrijuit na seks met leerling: ze zijn getrouwd

“Kerstcadeau hangt van jou af…”
Maar gelukkig voor haar lijkt het erop dat ze een mooi cadeau zal krijgen, wat meteen ook betekent dat haar wederhelft een gelukkig man is. De vrouw deelde immers een foto van een pot vol bankbiljetten, wat lijkt te bewijzen dat haar man tot nu toe al zeer tevreden is geweest. Op een briefje dat op de voorkant van de pot was geplakt, stond: “Elke keer als we het doen, ben ik je 20 dollar schuldig. Dus je kerstcadeau hangt van jou af. LOL.”

Lees ook
Leraar Kevin filmt hoe hij ‘de liefde bedrijft’ met een hond, ouders geschokt

“Ordinair!”
De foto is gedeeld op Reddit en natuurlijk wilden andere gebruikers graag hun zegje doen. Een persoon schreef: “Triest om te zien. Dus heeft hij van zijn vrouw een prostituee gemaakt?” Iemand anders schreef simpelweg, “Ordinair.” Ten slotte had iemand een interessant voorstel: “Weet je wat? Zeg hem dat jij 20 dollar in een pot steekt telkens dat hij je een Big O bezorgt. Wedden dat het potje vrij leeg zal blijven?”

Black Alien’ toont hallucinante voor-en-na-foto’s: “Vroeger was ik echt een knappe vent!”

Opa misbruikt kleindochter terwijl oma boodschappen doet: ‘Wilde hartje voelen kloppen’