in

Tara is verslaafd aan zwanger zijn: “Maak mij z.s.m weer zwanger!”

Veel vrouwen zien een tikkeltje op tegen de bevalling. Want eerlijk is eerlijk: een kind uitpoepen, schijnt behalve pijnlijk, ook nadelig te zijn voor een aantal lichaamsdelen.

De angst dat we na drie kids rondlopen met een figuur waar we alles behalve blij van worden, is groot. Maar niet voor Tara.

De verslaving van Tara is nog altijd beter dan een verslaving aan drugs of alcohol, maar wij zijn van mening dat haar verslaving ook niet altijd een pretje is.

Zwangerschapszucht
Tara Sawyer is verslaafd aan zwanger zijn. In totaal heeft ze al 7 kinderen op de wereld gezet, waarvan 4 van haarzelf.

Als ze niet in verwachting is, voelt ze zich naar eigen zeggen leeg en doet ze er alles aan om weer zwanger te worden. “

Lees ook
Grote Ophef in tv programma: zeventigers duiken meteen tussen de lakens

Ik voel me gewoon het best als ik zwanger ben”, zegt Sawyer tegen DailyMail. “Ik slik vitamines, doe yoga en eet gezond.

Voor mij is zwanger zijn verslavend.” Haar zwangerschapzucht gaat zo ver dat ze beweert nog lang niet klaar te zijn. Zo zegt ze: “Ik zal niet stoppen tot mijn baarmoeder eruit valt.”

In de afgelopen twee jaar heeft Tara meer dan drie kinderen overhandigd aan twee koppels, en ze heeft geen plannen om te stoppen met het krijgen van kinderen voor andere mensen.

Ondanks de draagmoederschapwet waarin staat dat zij recht heeft op een bepaald bedrag, weigert Tara om enige vorm van betaling aan te nemen en doet ze dit vrijwillig.

“Draagmoederschap is zeer verslavend,” zegt Tara. “Ik zit in een rush vanaf het moment dat de zwangerschapstest positief uitpakt.

Lees ook
Man (35) laat piemel zien aan zonnende vrouwen

Het is een geweldig gevoel om iemand een kind te geven die dat zo graag wil, en ik voel me op mijn best tijdens de zwangerschap.”

Tara, die eerder werkte en nu fulltime moeder is, begon haar volgende zwangerschap al een paar weken na de geboorte van een tweeling in januari te plannen, en hoopt weer zwanger te zijn voor het einde van het jaar.

Moeiteloze man
Haar man Matt heeft – best wel bijzonder – geen moeite met de verslaving van zijn vrouw. Meer dan vier kinderen wilde hij echter niet, dus was het draagmoederschap de perfecte oplossing.

“Mijn man steunt mij volledig. Ik kan zwanger zijn en tegelijkertijd mensen helpen die geen kinderen kunnen krijgen.”

Sylvana Simons wil alle mannen laten steriliseren: “Veel efficiënter”

Man met penisneus krijgt eindelijk een nieuwe neus