in

Syrische asielzoeker slaat flat in Leiden af omdat hij 1 trap teveel moet opgaan.

Een asielzoeker uit Syrië weigerde een flat in Leiden omdat de woning 17 traptreden heeft om binnen te komen. Dat is er één teveel en daarom spande de man een kortgeding aan.

De Syrische man legde een doktersverklaring voor waaruit blijkt dat hij maximaal 16 traptreden mag doen. In De Telegraaf lezen we dat de asielzoeker hart- en longproblemen heeft.

Momenteel woont de man in een AZC in Katwijk. Daar woont hij alleen nadat zijn ex-echtgenote en kinderen na hun scheiding verhuisden.

Lees ook  2E DODE gevonden: onrust in de omgeving (BUNSCHOTEN-SPAKENBURG) !!

Het Centraal Orgaan Opvang Asielzoekers (COA) dringt erop aan dat de man in een andere flat gaat wonen. Ze willen namelijk plaats maken voor dringende gevallen. De flat in Leiden leek de ideale oplossing.

Probleem is echter dat de flat 17 treden telt om binnen te geraken. Om naar het toilet te gaan moet de man nog eens 14 treden nemen. Dit is de reden waarom de asielzoeker de flat weigerde en een kort geding aanspande om toch in het AZC in Katwijk te kunnen blijven. De Syrische man verklaarde ook dat de verwarming in de nieuwe flat niet goed zou werken.

Lees ook  Jonge vrouw onder dwang meegenomen door mannen in Rotterdam

De argumentatie van het COA is dat de man in het centrum in Katwijk eveneens veel trappen moet doen. Ze vinden de flat in Leiden een geschikt alternatief en dringen aan op de ontruiming van de woonunit in Katwijk.

Uitspraak binnen 2 weken!

WAT VIND JIJ HIERVAN? LAAT VAN JE HOREN IN DE REACTIES EN DEEL DIT BERICHT MET JE VRIENDEN!

Bedrijfsleider verdeelt €17 miljoen onder zijn personeelsleden: “Ik wilde gewoon een beetje dankbaarheid tonen.”

Zieke pedofiel randde 15-jarig meisje aan en lachte toen ze zei dat ze zwanger had en SOA had opgelopen.