in

Sylvie Meis staat stil bij haar gevecht tegen borstkanker.

De 41-jarige Sylvie Meis stond deze week even stil bij de moeilijkste tijd in haar leven: namelijk haar strijd tegen borstkanker. De presentatrice postte een foto van tien jaar geleden en blikt terug op de heftige periode.

De kiekjes werden gemaakt tijdens het DKMS LIFE Dreamball, waar ze een pruik droeg omwille van de chemotherapie die ze moest ondergaan.

LEES OOK!
Peter R. de Vries boos op Transavia: ’Dan heb je wel lef zeg’

Ze schreef:
“Die nacht herinner ik me dat ik me zo zwak, maar ook zo geïnspireerd voelde, voornamelijk toen ik deze ongelofelijke vrouw, Miriam Pielhau, ontmoette.”

De kleine diva gaat verder: “Miri vocht een jaar eerder dezelfde strijd en woonde hetzelfde Dreamball in 2009 bij, met kort haar, stralend en vol levenslust … Beiden vochten we publiekelijk tegen borstkanker en chemotherapie, maar wat we eveneens deelden was een enorme lust voor het leven.”

LEES OOK!
Man valt 60 kilo af - hierna wordt hij mee uit gevraagd door vrouw die hem pestte

Miriam zou haar gevecht tegen kanker tragisch genoeg verliezen in 2016. Daarover schreef een geëmotioneerde Sylvie: “Ik mis je nog elke dag. Je bent voor altijd in ons hart en ik weet dat God de meest stralende engel bij zich heeft.”

WOW! Geweldig nieuws voor Martien Meiland

Jongetje (4) met kanker wil dood omdat volwassenen hem pesten vanwege zijn gewicht.