in

Sylvie Meis weer samen met ex Rafael van der Vaart?

Presentatrice en influencer Sylvie Meis (43) reageert in een video op YouTube openhartig op allerlei verschillende ‘roddels’ en geruchten over haar privéleven. Ook laat ze weten of ze zichzelf ooit nog ziet terugkeren naar haar ex Rafael van der Vaart (38).

Sylvie laat weten dat ze de meest voorkomende vragen over haar leven heeft verzameld en geeft er nu dan ook openhartig antwoord op.

De video begint al gelijk lekker juicy, want de eerste vraag is of ze ooit nog ’terugkeert’ naar haar ex-man Rafael.

“Natuurlijk is daar geen sprake van. Ik heb mijn man, Niclas, van wie ik heel veel houd en Rafael heeft een fantastische vriendin Estavana, die ik zie als zijn vrouw. Er zal zeker geen toekomstige liefdesrelatie meer tussen ons zijn.”

Lees ook  Jan drinkt elke dag 3,5 liter van zijn eigen pis

Over het glamoureuze leven van Sylvie verschijnen regelmatig nieuwe geruchten, en op de vraag hoe ze daarmee omgaat, vertelt ze: “Hoe ik daarmee omga?

Verhalen in de pers dat ‘zogenaamde’ vrienden iets aan journalisten hebben verteld. Dan gaat mijn hartslag telkens omhoog en het was altijd een ‘zogenaamde’ vriend die iets tegen de pers heeft verteld. Dat vond ik altijd heel moeilijk.”

De presentatrice vertelt dat ze altijd alles over haarzelf in de pers moest teruglezen. Van haar echtscheiding met Rafael tot aan het daten met nieuwe mannen.

Lees ook  Verbazing om piepjong nieuw vriendje van ex van Rico Verhoeven Jacky

“Ik heb nooit echt de kans gekregen om iemand goed te leren kennen, zonder dat de paparazzi niet voor mijn deur stond.

” Inmiddels heeft ze een iets dikkere huid gekregen en gelooft ze ook niet meer dat ‘vrienden’ een verhaal over haar aan de bladen hebben verkocht, maar dat de bladen het gewoon verzonnen hebben om geloofwaardiger over te komen.

In de video hieronder zijn nog meer antwoorden van Sylvie te zien.

 

13-jarige jongen zomaar mishandeld door groepje jongeren

Seksend stelletje op bouwplaats omsingeld door politie: ‘Vooral de vrouw liet horen dat ze genoot’