in

Sylvana (34) kreeg een kind van een getrouwde man: ”Hij kiest voor zijn eigen gezin”

Sylvana, een vrouw van 34, zit volledig aan de grond. Ze begon een affaire met Richard (48), die getrouwd is, en raakte zwanger van hem. Richard toont echter geen interesse meer in Sylvana, noch in hun ongeboren kind, en heeft zijn gezin niet verlaten.

In een gesprek met Vriendin.nl deelt Sylvana haar spijt over het aangaan van een relatie met een getrouwde man. “Maar mijn verlangen naar hem was zo sterk. Ik had gehoopt dat Richard anders was en voor mij zou kiezen en zijn gezin achter zich zou laten.” Richard veranderde zijn werkschema voor haar en stuurde liefdevolle kaartjes waarop stond dat hij enorm veel van haar hield. Sylvana geloofde niet dat dit alleen om fysiek genot ging.

Sylvana en Richard ontmoetten elkaar zes jaar geleden op hun werk bij een verzekeringsmaatschappij. Bij hun eerste ontmoeting was Sylvana direct onder de indruk van de aantrekkelijke Richard. Hij flirtte herhaaldelijk met haar wanneer ze elkaar tegenkwamen op kantoor. Twee weken na hun eerste ontmoeting stuurde Sylvana hem een berichtje. Ondanks het leeftijdsverschil van vijftien jaar, waar ze geen moeite mee had omdat ze een voorkeur heeft voor oudere mannen, begonnen ze een intensieve correspondentie met een erotische ondertoon. Richard wilde weten of Sylvana goed kon zoenen en ze spraken af in de vergaderruimte op het werk, wat leidde tot meer.

Lees ook
En plots kreeg zijn vrouw OOK gevoelens voor zijn ‘minnares’

Hoewel Sylvana wist dat Richard getrouwd was en een tienerdochter had, hield dat haar niet tegen. Richard beweerde dat zijn huwelijk voorbij was en dat hij niets meer voelde voor zijn vrouw. Naarmate de affaire vorderde, begonnen ze ook buiten werktijd af te spreken, terwijl Sylvana haar kinderen steeds vaker naar haar ex-man bracht om Richard te kunnen zien. Uiteindelijk raakte Sylvana zwanger, wat ze aanvankelijk als een zegen beschouwde, ondanks haar nonchalante houding ten opzichte van anticonceptie.

Lees ook
Studenten bakken pannenkoeken met urine en sperma voor leraren.

Toen Richard zijn vrouw vertelde over de affaire en de zwangerschap, besloot zij hem te vergeven en hun huwelijk voort te zetten. Dit zette Richard aan het twijfelen, wat Sylvana volledig van haar roze wolk deed vallen. Uiteindelijk koos Richard ervoor om bij zijn vrouw te blijven, zelfs nu Sylvana zwanger was van zijn kind.

Tijdens de rest van haar zwangerschap hadden Sylvana en Richard weinig contact. Richard was afstandelijk en zakelijk, zelfs toen Sylvana hem vertelde dat ze een dochter zou krijgen. Hij was niet aanwezig bij de bevalling en stuurde slechts een beleefd berichtje terug op het geboortekaartje. Toen hij en zijn vrouw op bezoek kwamen, was de sfeer gespannen en ongemakkelijk, en na slechts enkele minuten vertrokken ze alweer. Sindsdien heeft Sylvana niets meer van Richard gehoord, wat haar pijn doet, vooral omdat hun dochter nu geen vaderfiguur in haar leven heeft.

“Ik doe altijd de was thuis. Ik ben doodsbang dat mijn vrouw anders mijn walgelijke geheim zal ontdekken”

Deze 8 signalen geven aan dat je lichaam dringend hulp nodig heeft