in

Suzanne (21) zonder kleding komt eigen vader tegen in parenclub

!In de categorie opmerkelijke gebeurtenissen dook het verhaal van de 21-jarige Suzanne onlangs op in onze inbox. Ze ging met haar vriend naar een parenclub, maar dat uitje nam een verrassende wending toen ze ontdekten dat haar vader er ook was.

Suzanne, een fictieve naam, is al drie jaar samen met Emiel. Ze zijn net klaar met studeren en wonen sinds kort samen, wat heel goed gaat. Beiden hebben fulltime banen en maken zich geen zorgen over de financiën. Ze genieten van het leven en experimenteren ook graag tussen de lakens. Suzanne heeft al meerdere tri*otjes gehad en Emiel valt op zowel vrouwen als mannen. Om aan hun behoeften tegemoet te komen, bezoeken ze af en toe een parenclub.

Lees ook
Alice (4) doodgebeten door hond van buren

“We gaan ongeveer eens in de drie maanden, dus het is niet heel vaak. We wonen dichtbij Amsterdam en gaan altijd naar dezelfde club.”

Maar tijdens hun laatste bezoek gebeurde er iets onverwachts. Terwijl ze daar waren, zag Suzanne tot haar verbazing haar vader, die bezig was met een andere vrouw. Ze besloot niets te zeggen en vertrok snel met Emiel.

“Ik wilde meteen naar huis,” vertelde ze. “Toen hebben we mijn vader een bericht gestuurd, waarin ik niet heb gezegd dat ik hem heb gezien.”

Ze vroeg haar vader wel om eerlijk te zijn tegen haar moeder, die een toegewijde vrouw is en dit niet zou verdienen. Suzanne voelde zich niet langer op haar gemak in de club na dit voorval en besloot samen met Emiel om er niet meer naartoe te gaan.

Lees ook
Overleden meisje (3) is dochter van medewerkster kinderdagverblijf

“Mijn vader belde me en smeekte me om niets tegen mijn moeder te zeggen,” vervolgde ze. “Hij vroeg niet eens hoe ik erachter was gekomen. Ik denk dat hij in paniek was en probeert de schade te beperken. Telkens wanneer ik mijn moeder zie, denk ik eraan. De situatie is heel vreemd, vooral als mijn vader er ook is. Hij kijkt me dan indringend aan alsof hij wil zeggen: ‘hou je mond’.”

Op een gegeven moment zal hij het toch moeten vertellen, anders doe ik het wel. Het is jammer dat we niet meer naar onze favoriete club kunnen gaan, maar na wat er gebeurd is, voel ik me er niet meer op mijn gemak.

Deze 8 signalen geven aan dat je lichaam dringend hulp nodig heeft

Hulpdiensten met spoed naar huis van Gordon: ”Gordon is gesprongen ”