in

Stuurde opdrachtgever aanslag deze twee spotters om liggende De Vries te filmen?

De aanslag op misdaadjournalist Peter R. de Vries heeft een diepe impact achtergelaten op de Nederlandse maatschappij. Terwijl iedereen de feiten op zijn manier probeert te verwerken, zijn er ook enkele mensen die aandachtig de beelden van de feiten bestudeerden.

Het valt meerdere social mediagebruikers op dat er op verschillende beelden twee bijna identiek geklede jongens te zien zijn. De mannen zijn gefilmd vanuit verschillende hoeken.

Frappant is dat zij schijnbaar argeloos de plaats van het misdrijf passeren. Toch opvallend nadat er vlak voordien een beroemde Nederlander is neergeschoten. Maar er is meer: Eenmaal de schoten vallen grijpen ze ijzingwekkend kalm naar hun telefoon. Ze kijken daarbij niet op hun schermpje. Veertig seconden lopen beide heerschappen rustig door.

Lees ook  Borsten van Lisa (23) groeien maar door: ze heeft nu cup K

Spotters?
Misschien is dit wel de reden waarom de politie er zo op gebrand is om de makers van de beelden te pakken te krijgen? De mannen lijken niet in het minst te schrikken van de verschillende schoten. Dat doet de vraag rijzen of dit misschien zogenaamde spotters zijn. Mannetjes die op pad worden gestuurd om bewijsmateriaal van een liquidatie te filmen. Of zijn ze door de opdrachtgever uitgestuurd om de klus af te maken, mocht het fout lopen? Het is natuurlijk niet uitgesloten dat het gewoon ramptoeristen zijn die stonden te filmen en zich daarna ongezien uit de voeten wilden maken.

Lees ook  Het beste excuus ooit: Mensen die niet sporten zijn gelukkiger in de liefde!

Ronny en Michiel worden omsingeld door politie bij aanhouding verdachten aanslag De Vries

Slachtoffer steekpartij Hoogvliet is 12 jaar