in

Studies beweren dat mannen pas na hun 54e levensjaar volwassen worden!

Boys will be boys: Een recentelijke studie dat werd uitgevoerd in de Verenigde Staten concludeerde dat mannen zich volwassen voelen en zich als zodanig gedraagt, veel ouder is dan je waarschijnlijk zou denken.

Pas na de leeftijd van 54 jaar zou de man zich volwassen voelen. Dit zou te danken zijn aan de hogere levensverwachting en het feit dat ze na hun 40e levensjaar nog vader zouden kunnen worden.

Lees ook
Man heeft honderden wormen in lichaam na eten sushi

Het onderzoek waar 100 mannen bij betrokken waren, waaronder ook personen uit de showbizz wereld, hebben de onzekerheden met betrekking tot het uiterlijk (haar verliezen) en belangrijke stappen vooruit te zetten, invloed op het leven van de man tot hun 54e levensjaar.

Het gedrag van een man voor deze leeftijd lijkt sterk op dat van een adolescent, die problemen liever voor zich uitstelt dan ermee worden geconfronteerd.

Voornamelijk de angst om ”ouder” te worden zorgt ervoor dat mannen een eeuwig ”Peter-pan” gedrag laten zien.

Lees ook
McDonald’s gaat Mcnuggets per 50 stuks verkopen

Waar jaren geleden de volwassen leeftijd 40 jaar de drempel was, waar mannen aangaven dat zich volwassen genoeg voelden om zich te ontdoen van onzekerheden die ook kenmerkend zouden kunnen zijn bij jongeren, is deze leeftijd nu opgeschoven naar 54 jaar.

Een aantal belangrijke factoren zoals financiële onzekerheden leveren een grote bijdrage aan deze verschuiving in de moderne maatschappij, voor zowel mannen als vrouwen. We kunnen gerust zeggen dat het leven pas echt begint bij 54 jaar!

Zusjes Bo & Britt Mink uit Nederland zijn heerlijke pareltjes – Wat een meloenen!

vrouw vraagt relatieadvies: Mijn vriend eet mijn poep