in

Stralend witte tanden in drie minuten! Het kan op deze EENVOUDIGE manier.

Tanden zijn de visitekaartjes van een persoon. Je glimlach is doorslaggevend bij een eerste indruk en de staat van je tanden is een van de eerste dingen die mensen van je onthouden. Daarom zijn stralend witte tanden belangrijk als we mensen leren kennen.

Toch hebben we niet allemaal witte tanden. Koffie en sigaretten laten sporen achter en onze tanden vergelen. Er bestaat gelukkig een manier om je tanden op een compleet natuurlijke manier weer wit te krijgen. Het enige dat je mogelijk tegenhoudt is dat de tandenpasta die we ervoor gebruiken zwart is.

Je hebt slechts twee dingen nodig: een tandenborstel en actieve koolstof. Maak je tandenborstel een beetje nat zoals je dat gewoonlijk doet.

Lees ook  Dit minihuis van 26 m² is binnenin je reinste villa!

Strooi wat actieve kool op je tandenborstel. Let op, dit poeder maakt vlekken dus je gebruikt best een blad papier om de ondergrond schoon te houden.

En dan poetsen maar! Gebruik zoals steeds cirkelvormige bewegingen en vergeet de achterkant van je mond niet! Je zal merken dat de koolstof eerst erg droog in de mond voelt maar het verandert gauw in een dikke pasta. Je kan, als je wil, een beetje gewone tandpasta aan de koolstof toevoegen om nog sneller een pasta te bekomen.

Drie minuten later spoel je je mond goed uit. Je zal zien, je tanden zien er weer als nieuw uit. Wat een indrukwekkend resultaat! Probeer het zeker zelf ook eens.

Lees ook  Hulpverleners vinden de lijken van bejaard koppel na noodoproep. Maar hun familie noemt hun overlijdens “gewoon perfect.”

Hier kan je de methode eens bekijken in een video.

Vergeet dus die dure tandpasta’s die je witte tanden beloven. Deze methode is spotgoedkoop, natuurlijk en veel effectiever dan eender welke tandpasta. Het mag gerust een wondermiddel genoemd worden. Herhaal deze techniek gedurende een week of een maand en je zal verbaasd staan, net als je vrienden. Je zelfzekerheid krijgt een flinke boost met je stralende glimlach!

Deel dit artikel met je vrienden en familie op Facebook!

Geboorte gaat niet zoals gepland – dan stelt de dokter een cruciale vraag aan de 12 jaar oude dochter

Dit is zonder twijfel het meest verwende paard ter wereld. Hij wil niet eens gaan slapen zonder zijn dekentje en zijn slaapliedje! (VIDEO)