in

Straatmuzikant vraagt toeschouwer om mee te zingen – dan verbaast de vrouw iedereen met haar geweldige stem

De kracht van muziek is magisch, en kan allerlei muren doorbreken. Muziek is de beste manier om met mensen van verschillende culturen en achtergronden te communiceren, om een band met iemand te creëren, en om schoonheid met je vrienden en met vreemden te delen. Het brengt mensen simpelweg dichterbij elkaar.


Vaak zijn er bijzondere muzikale momenten, die allemaal op hun eigen manier een betere plek van de wereld maken. Soms gaat het om spontane ontmoetingen op straat, waar mensen samen muziek beginnen te maken. Soms worden er prachtige momenten georganiseerd waarbij honderden mensen uit verschillende landen hetzelfde liedje zingen.

In dit filmpje zie je een muzikaal moment dat je kippenvel zal bezorgen, zo ontroerend en mooi is het. We bevinden ons in Brussel, België. Een straatmuzikant staat relaxed een liedje van Bob Marley te zingen voor een groep enthousiaste voorbijgangers, namelijk “Three Little Birds.”

Lees ook  Hij hield zichzelf 25 jaar lang verborgen in deze grot. Wat hij er in wist te creëren? Ik sta VERSTELD!

Misschien herken je de titel “Three Little Birds” niet, omdat veel mensen denken dat het liedje “Every Little Thing is Gonna Be Alright” heet. Die ken je zeker wel! Het is een van Marley’s meest beroemde liedjes en het geeft iedereen altijd zo’n rustig, warm, en hoopvol gevoel.

Een vrouw in het publiek is enorm enthousiast, en het is duidelijk dat ze staat te popelen om mee te zingen. Als de straatmuzikant dit ziet, nodigt hij haar uit om bij hem te komen staan.

Lees ook  Niet meer doen: oordopjes uitlenen aan anderen kan déze nare gevolgen hebben

Kom maar! Kom maar bij mij! zegt hij met een glimlach, terwijl hij verder speelt.

Maar wat er dan gebeurt had niemand verwacht… zodra de vrouw de microfoon neemt en begint te zingen is iedereen overdonderd door haar talent! Ze heeft een prachtige stem, en klinkt gewoon als een professionele zangeres.

Dit paar maakt samen prachtige muziek, terwijl ze elkaar niet kennen en nog nooit samen hebben gespeeld. Soms vind je gewoon midden op straat je perfecte muzikale partner! Zoals te zien is in het Youtube commentaar bij dit filmpje is iedereen compleet onder de indruk van deze muzikale talenten.

Bekijk het filmpje, luister naar de prachtige muziek, en deel deze spontane voorstelling met iedereen!

Een man met deze 12 eigenschappen mag je nooit meer laten gaan!

Dansers vormen een diagonale lijn op de vloer… Wat er dan gebeurt, zorgde ervoor dat mijn mond wijd open viel!