in

Straathond wordt gevonden in schoendoos – iedereen is in shock wanneer ze haar vastnemen

Elke hond verdient een warme en liefhebbende thuis. Het is daarom zo pijnlijk om straathonden te zien.

Toen de organisatie Hope for Paws, die dieren redt, te weten kwam dat er een hond in een schoendoos leefde, kwamen ze onmiddellijk in actie.

Maar toen de redders de kleine Chihuahua vasthielden, merkten ze dat ze niet zoals andere honden was.

Enkel omdat een hond dakloos is betekent niet dat hij niet graag naar een andere thuis wilt.

Dat was het geval voor een kleine Chihuahua die zijn nestje had gemaakt in een schoendoos in de tuin van een familie in Los Angeles.

Voor vijf maanden dacht een buurman dat de hond behoorde tot de eigenaars van dat huis, maar toen hij merkte dat de hond eigenlijk dakloos was, belde de man de dierenorganisatie.

Toen ze het verhaal hoorden, afgelopen november, gingen Eldad en Loreta van Hope for Paws onmiddellijk naar het huis om de kleine hond te redden.

Lees ook  Dit is wat je moet doen als je een hond ziet met een geel lint aan zijn lijn – de reden is briljant

Ze vonden de kleine hond in een schoendoos, toen het aan het regenen was. Eerst bonden ze een halsband rond zijn nekje, en toen ze haar ophieven merkten ze wel iets erg speciaal aan haar.

De hond, genaamd ‘Princess’ had slechts 1 voorpootje en ze bleek niet goed te kunnen lopen. Ze rolden haar in een handdoek, brachten haar naar de wagen en reden naar een dierenkliniek waar ze een warm bubbelbad kreeg.

Nadat Princess netjes was gewassen en een lekkere maaltijd kreeg, werd ze onderzocht door een dierenarts. Het bleek dat het kleine hondje in een erbarmelijke toestand was. Ze had een ziekte die haar constant moe en zwak deed voelen.

Princess had anemie, of bloedarmoede. Dat betekent dat ze niet genoeg rode bloedcellen of hemoglobine in haar bloed had.

Lees ook  Dierenbescherming vindt 58 verwaarloosde katten tussen de uitwerpselen in Katwijk

De dierenarts hield haar onder toezicht voor enkele weken tot ze sterk genoeg was om terug op haar poten te staan, en een normaal hondenleven te leiden.

Al snel rende de kleine Princess rond op haar drie poten en leek ze te genieten van de mensen rondom haar.

Toen, in maart, kondigde Hope for Paws vol trots aan dat Princess een nieuwe thuis had gevonden.

Bekijk het moment waarop Eldad en Loreta kleine Princess van straat plukken en haar vervolgens transformeren in een gelukkige, speelse hond:

We zijn zo blij dat deze dierenvrienden de kleine Princess gevonden hebben en verzorgd hebben! Deel daarom dit artikel met al je dierenvrienden op Facebook, en help ons met het schenken van aandacht over het belangrijke werk van Hope for Paws.

Vrouw sterft 27 uur na keizersnede – dan opent haar man haar computer en zakt in elkaar

Energiemaatschappij waarschuwt: laat nooit een waterfles in je auto liggen op een hete dag