in

Stop METEEN je migraine, dankzij het gebruik van zout

Vraag het maar aan iedereen die er last van heeft. Migraine is vreselijk. Er bestaan heel wat geneesmiddelen, maar die bevatten vaak chemicaliën die schadelijk zijn op lange termijn. Probeer dit natuurlijk middeltje tegen hoofdpijn en je zult nooit meer een duur geneesmiddel moeten aanschaffen.

 

Als je aan migraine lijdt, ben je bereid om zowat alles te proberen. Migraines zijn niet alleen pijnlijk, maar ronduit verlammend. Migraine veroorzaakt gevoeligheid voor zowat alles. Een simpele lichtstraal kan al tot ondraaglijke pijnen leiden. Migraine gaat vaak gepaard met tintelingen in de armen en benen, misselijkheid en braken.

Lees ook  Man valt 60 kilo af - hierna wordt hij mee uit gevraagd door vrouw die hem pestte

Het geheim tegen hoofdpijn en migraine is zout! Gebruik hiervoor wel kwalitatief hoogwaardig zout. De beste resultaten worden verkregen met Himalayazout. Dit zout geeft je immuunsysteem niet alleen een boost, maar het herstelt ook de alkaline en elektrolytbalans in je lichaam. Het recept bevat eveneens citroenen. Citroenen zijn vruchten die het rijkst zijn aan alkaline.

Lees ook  Zo gelukkig is Silvia van Barneveld met nieuwe liefde - Foto's

Ingrediënten:

  • Een halve citroen
  • ½ theelepeltje Himalayazout

Instructies:

Pers de citroen in een glas water, voeg het Himalayazout toe en geniet! Drink de oplossing en je hoofdpijn zou binnen enkele minuten moeten verzachten! DEEL deze tip met iedereen die je kent!

Iets sloeg op zijn achterhoofd. 10 dagen later kijkt hij naar zijn lichaam en kan zijn tranen niet bedwingen.

Tijgermama bevalt, maar als de verzorgers DIT onder haar poten zien liggen, stokt hun adem!