in ,

“Stiefvader van Sarah van Soelen had relatie met André Hazes willen hebben!”

Nog geen half jaar geleden opende Rachel Hazes een theekraampje in het winkelcentrum van Amstelveen.

André Hazes nam gelijk Sarah van Soelen en haar stiefvader Rudolf mee naar de opening hiervan.

Volgens Albert Verlinde genoten de ouders, en vooral stiefpa Rudolf, wel héél erg van de schijnwerpers waar ze dankzij de zanger in kwamen te staan.

Dit zou dan ook pijnlijk zichtbaar zijn tijdens de opening van de thee bar van Rachel. Hij zegt er het volgende over: “Ik heb er een oud filmpje bijgehaald dat André voor het eerst met Sarah en zijn schoonvader naar buiten ging.

Als je dat filmpje ziet zie je ook wel hoe blij ze waren, zowel Sarah als vader, dat ze mee mochten doen.” Albert laat zelfs weten dat hij er een beetje misselijk van wordt…

Lees ook  Belastingdienst pesten: Man betaalt Enorm geldbedrag met kleingeld

Stiefvader van Sarah van Soelen genoot wel érg van de aandacht!
Hij vervolgt: “Het heeft heel lang door mijn hoofd gespookt. Moet je opletten… Die vader staat daar ontzettend amicaal en op een gegeven moment wijst hij echt zo naar de camera.

Van: hé, wat leuk jongens, ik ben erbij! Niet van: goh, ik poseer een beetje mee en we kijken wel. De Van Soelens waren heel erg blij dat ze erbij hoorden, zal ik dan maar een beetje zeggen.

Dat is zich een beetje gaan wreken.” Ook laat Albert weten André gesproken te hebben betreft het doorbreken van zijn mediastilte.

Lees ook  Daarom sta jij altijd vol muggenbeten en je lief niet

Hij zegt: “Ik heb tegen André gezegd: ‘Zorg in elk geval dat de mensen die je dierbaar zijn ook niet steeds berichten gaan posten, want dat helpt natuurlijk niet.’

Als Monique iets doet is het nieuws en als Sarah iets doet ook. Misschien kunnen zij nu ook gewoon stoppen met posten.”

De reacties op social media zijn dan ook heerlijk: “De stiefvader van Sarah had een relatie met André willen hebben!” De beelden zie je hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rachel Hazes (@rachelhazes)

Vacature: goedbetaalde lingeriebeoordelaar, iets voor jou?

Bridget Maasland onthult: ‘Vindt Johnny de Mol beter in bed dan André Hazes’