in

Stewardess verkocht seks tussen vluchten en bood passagiers ‘pikante ervaringen’ in de lucht aan

Momenteel vliegen er heel wat meer vliegtuigen als tijdens de coronacrisis, maar even druk is het toch nog niet als vroeger.

Stewardesses hebben dus ook vaak wat minder werk in 2019 of de jaren daarvoor. Een dame die werkt voor de vliegtuigmaatschappij British Airlines had een tijdje geleden nu alvast een leuke bijverdienste gevonden.

Een hitsige bijverdienste in de lucht
Zo had deze stewardess (die haar identiteit natuurlijk geheim hield) een eigen blog en trachtte ze klanten te lokken door s*xy foto’s te posten in haar werkoutfit op een vliegtuig. Ze bood overigens twee verschillende diensten aan.

“Als je hitsige entertainment wil tijdens de vlucht dan moet je me enkel een afgesproken som geld geven en ik zal je trakteren op een heel bijzondere ervaring volledig naar jouw keuze.”

Zo kan je met de vurige stewardess afspreken in een hotel zodra je geland bent, maar je kan ook tijdens een vlucht een heel pikant avontuur met haar beleven in de toiletten of ergens op een stoel achteraan op een rustige vlucht.

Lees ook
Vrouw eindigt in ziekenhuis nadat ze te veel sushi eet bij all-you-can-eat restaurant

Je mag zelfs volledig kiezen wat je wil doen met haar, ze staat voor alles open. Dan kan je toch eindelijk jezelf aansluiten bij de Mile High Club.

Om een spannend avontuur met haar in de lucht te beleven, moet je normaal op voorhand reeds 55 euro betalen. De rest van het bedrag betaal je net voor of net na haar diensten.

De prijs is afhankelijk van hoe stevig jij van de grond wil gaan in het vliegtuig. Natuurlijk ook niet vergeten om je ticket te betalen.

De stewardess van dienst heeft overigens al veel ervaring met s*ks in het vliegtuig.

Geïnteresseerde passagiers moeten dus geen bang hebben dat ze geen waar voor haar geld krijgen.

Zo geeft ze namelijk aan dat haar favoriete bezigheid ‘piloten verwennen’ is. Nu enkel hopen dat die verwennerij niet gebeurt tijdens het vliegen.

Lees ook
Irene Schouten lag in de tuin, en besloot een fijne selfie te maken!

“Er is niets heerlijker om dronken te worden met de piloot die vliegt dan mag hij ook letterlijk alles doen met mij.”

Werkgever was woedend
Foto’s van haar diensten gingen eind vorig jaar volledig viraal en haar werkgever bij ‘British Airways’ was woedend en deed er alles aan om hun hitsige werkneemster toen op te sporen.

“Ze draagt duidelijk een uniform van ons en is dus één van onze stewardesses.

Dit is een shockerende verwaarlozing van haar job en hoort absoluut niet bij de waarden van onze maatschappij.”

Ze werd uiteindelijk niet gevonden. Er werken immers maar liefst 8.000 stewards en stewardessen voor de maatschappij.

De enige aanwijzing die ze hadden waren de sexy benen en kont van hun ondeugende stewardess.

Na de hele commotie rond haar ‘extra service’ in het vliegtuig werd het wel stiller rond haar in 2021, maar kijk sinds enkele maanden laat ze weer terug van zich horen op Twitter en Instagram en lijkt ze dus ook haar comeback te maken.

Ben jij de volgende kandidaat voor ‘Blind Geneukt’?

Vrouw scheert okselhaar 10 jaar lang niet en toont resultaat: ”Sorry, maar dit gaat te ver”