in

Stel ziet een pasgeboren baby alleen in de auto met een briefje – als ze het lezen zijn ze woedend

Iedereen heeft een andere filosofie als het gaat om het opvoeden van kinderen. Sommige ouders maken zich non-stop zorgen en laten hun kind geen moment alleen, terwijl anderen juist een iets relaxtere houding hebben en het belangrijk vinden om dingen iets losser en minder strikt aan te pakken.

Hoe je het ook wendt of keert, als het gaat om baby’s moet je toegeven dat het belangrijk is om altijd goed op ze te letten, en ze niet zomaar voor hele lange periodes alleen te laten. 4 jaar geleden gebeurde er iets controversieels met een moeder en haar baby in Nieuw Zeeland, en onlangs wordt de foto van dit evenement weer volop op sociale media gedeeld, en bespreken mensen wat ze hiervan vinden.

Deze foto werd genomen in een parkeerterrein van een Pak’n Save supermarkt in Porirua, Nieuw Zeeland. Op de foto zie je een baby, helemaal alleen in een auto, met een briefje op het dekentje waarop staat:

MIJN MOEDER IS BOODSCHAPPEN AAN HET DOEN, BEL HAAR ALS IK IETS NODIG HEB.

Daaronder stond een telefoonnummer.

Lees ook  Een man doodt 21 katten maar wordt betrapt. Boontje komt om zijn loontje!

Een stelletje had net hun auto geparkeerd en wilden de winkel inlopen toen ze deze baby zagen. Ze waren diep gechoqueerd en besloten om bij de auto te blijven totdat de moeder terugkeerde. Ze dachten dat het niet zo lang zou duren, maar ze bleef steeds langer weg.

Op een gegeven moment verzamelden zich meer mensen om de auto heen en uiteindelijk belden ze de moeder om zo snel mogelijk terug te komen. Gelukkig was er niets ergs met de baby gebeurd, maar het had natuurlijk heel anders kunnen verlopen.

Lees ook  Wat hoort er in het lege vlakje te staan? We verklappen alvast dat het geen zes is!

Deze foto werd gedeeld op Facebook, waar er enorm heftig op werd gereageerd, volgens de Daily Mail. Sommige mensen vonden dit totaal niet kunnen, terwijl anderen iets milder reageerden en zeiden dat je mensen niet zomaar kunt veroordelen zonder het hele verhaal te kennen.

In de Daily Mail vertelt Sue Campbell, een expert op het gebied van kinderveiligheid, dat er enorm veel risico’s verbonden zijn aan het alleen achterlaten van je baby een in auto. Ze zouden kunnen dehydrateren, het kan snel veel te warm worden in de auto, en ze kunnen zichzelf natuurlijk niet beschermen tegen gevaar.

Dit is een enorm choquerende actie. Wat vind jij hiervan? Deel dit stuk en je mening met zoveel mogelijk mensen! Het is belangrijk om dit soort dingen te bespreken.

Ze denkt dat zijn aanzoek de enige verrassing is – maar dan vraagt haar vriend of ze zich wil omdraaien

Ze woog ruim 450kg en kon niet lopen – bekijk haar ongelooflijke transformatie