in

Spaanse trucker verkracht op zijn reizen naar Nederland eigen dochter (12)

Een Spaanse vrachtwagenchauffeur heeft zijn dochter meerdere keren seksueel misbruikt in zijn vrachtwagen. Uit het vonnis blijkt dat de vader misbruik maakte van zijn beroep door zijn 12-jarige dochter mee te nemen op zijn reizen naar Nederland, en haar te verkrachten.

Reizen naar Nederland
In het verslag is te lezen dat het misbruik begon toen de man de verantwoordelijkheid kreeg voor de zorg van het meisje, omdat de moeder van het kind tijdelijk naar Ecuador was vertrokken.

Lees ook  WOW! Opkikker vandaag: Leontine Borsato (52) in bikini nog altijd een dondersfijne lady!

In de eerste zomer, toen het meisje 12 jaar was, nam de man haar mee met internationale ritten voor zijn werk als vrachtwagenchauffeur. De reizen gingen voornamelijk naar Nederland en duurden zo’n twee weken per keer.

Tijdens de reis verkrachtte de man zijn dochter meerdere keren. Ook thuis vergreep de man zich aan zijn dochter.

Spaanse media melden dat het meisje deed alsof ze sliep, ‘uit angst voor de reactie van haar vader als ze zich verzette’.

Lees ook  Vrouw vliegt 10.000 km om liefdesslot dat ze met ex ophing te vernietigen

14,5 jaar cel
Ruim een jaar na de eerste verkrachting, werd het meisje ’s nachts wakker en zag ze haar vader in haar kamer. Uit angst voor een nieuwe verkrachting, ging ze naar buiten en zocht ze haar moeder, die weer in het land was. Die deed diezelfde dag nog aangifte tegen de man.

De man is gearresteerd en naast dat hij een gevangenisstraf moet uitzitten, moet hij een schadevergoeding betalen van 60.000 euro.

Lichaam van vermiste zwemmer (19) gevonden na grote zoekactie rond gracht in Zutphen

Meisje (12) ontsnapt uit stacaravan waar haar broertje en moeder in werden vermoord