in

Soldaat krijgt vrij om pasgeboren dochter te ontmoeten. Als hij de ziekenhuiskamer binnenwandelt, verstijft hij ter plaatse.

Jake en Chelsea Osborne vernamen dat hun levens zouden veranderen. Het nieuws was erg spannend!

Als vrouw van een soldaat was Chelsea het gewend dat haar man belangrijke gebeurtenissen moest missen. Maand na maand hoopte dat Chelsea snel zou terugkeren. Ditmaal voor een erg belangrijke reden.

Een maand nadat Jake en Chelsea vernamen dat ze hun eerste kind verwachtten, werd Jake uitgestuurd. Helaas zou hij wellicht maanden wegblijven.

Jake dacht elke dag aan zijn vrouw. Naarmate de datum van de bevalling dichterbij kwam, werd het duidelijk dat hij niet op tijd thuis zou kunnen zijn.

Lees ook  Yolanthe heeft ze er lekker bij hangen op het strand

In plaats daarvan zette Chelsea een dapper gezicht op en zou zonder hem gaan bevallen. De zus van Jake en haar familie waren er om haar te steunen. Zonder iets te weten over de situatie van Chelsea sprak zijn commandant Jake aan.

Plotseling kreeg hij te horen dat hij zijn koffers mocht pakken. Jake stond perplex!

Lees ook  Ouders zeggen hun kinderen niet met haar zoon te spelen, dus moeder schrijft ze allemaal een brief op Facebook

“Binnen de twee dagen zat ik op het vliegtuig”, zei Jake. Onderweg naar huis kreeg Jake een telefoontje dat zijn wereld ondersteboven zette.

Met tranen in de ogen legde Chelsea baby Parker in de armen van Jake. Er is niets meer hartverwarmend. Het was een prachtig moment toen zijn nieuwe familie na zoveel maanden apart eindelijk herenigd was.

Kijk de sprakeloze blik op het gezicht van Jake hieronder en DEEL deze hartverwarmende video met je vrienden!

Eenmaal per jaar klokslag 11:11 in de voormiddag verandert dit monument. Kijk nu hoe de zon de verborgen pracht onthult.

Baby ziet zijn ouders voor de eerste keer en zijn reactie spreekt voor zich.