in

Slechtziende opa staat op de bus te wachten. Tot er een iemand op hem afstapt en hem een ferm pak slaag geeft. De reden is echt verwerpelijk

Er is gisteren een dringende oproep verschenen op Facebook. Het gaat over een zaak van zinloos geweld.

Het slachtoffer is de 56-jarige Bart. Hij is slechtziende. Hij werd rond 19 uur aan de bushalte van de Glasgowstraat in Gent aangevallen, staat te lezen bij Het Laatste Nieuws.

Bart werd aangevallen door een man. De reden zou zijn dat hij de vrouw van de man te lang had aangekeken. Nochtans had de aanvaller makkelijk kunnen zien dat Bart slechtziende is want hij zijn wandelstok bij zich.

LEES OOK!
Peter R. de Vries boos op Transavia: ’Dan heb je wel lef zeg’

Bart werd lelijk toegetakeld in zijn gezicht. “De enige informatie die we hebben is dat het om een koppel van rond de 30 gaat”, aldus de persoon die het bericht op Facebook plaatste. “De man had zwart haar en droeg een legerjas. De jonge vrouw had een zak van de Action bij haar.”

LEES OOK!
Man valt 60 kilo af - hierna wordt hij mee uit gevraagd door vrouw die hem pestte

De politie is nu dringend op zoek naar getuigen. Was u getuige van dit voorval of weet je iets meer? Dan zijn tips altijd welkom via het e-loket van de Gentse politie of via meldpunt@politie.gent.be of 09/266.61.11.

Dit wil je als baasje niet meemaken: Hond sterft door vleesetende bacterie die zelfs dierenartsen niet kennen

Vreselijke ontdekking in Bonheiden: 17 honden gevonden in hun eigen uitwerpselen