in

Slecht nieuws voor Gordon! Hij is opgenomen in een kliniek!

Gordon heeft zichzelf laten opnemen in een verslavingskliniek. Dat meldt de entertainer vandaag op Instagram. De presentator, die in zijn biografie liet optekenen met enige regelmaat cocaïne te gebruiken, noemt het ‘een heftige, maar de enige juiste beslissing’.

‘Zoals iedereen er soms achter komt in het leven dat bepaalde dingen niet goed voor iemand zijn, maar er maar mee doorgaan om de ‘pijn’ te verzachten, heb ik er voor gekozen om een rehab kliniek te bezoeken’, schrijft Gordon. ‘Ik weet dat ik er sterker uit ga komen en zonder de behoefte die slechte dingen nog te doen.’

Gordon heeft besloten een statement via sociale media te verspreiden, omdat hij niet wil dat er ‘allemaal idiote verhalen rondgaan’. Hij schrijft dat hij bepaalde middelen gebruikte vanwege pijn. Hij heeft nog een lange weg te gaan, stelt Gordon. ‘Maar ik zal dit overwinnen en hiermee hopelijk een voorbeeld en inspiratie zijn voor velen.’ Daarnaast roept de SBS-presentator op zijn privacy te respecteren. ‘Zodat ik in alle rust dit zware proces kan doorstaan.’

Lees ook  Man heeft last van een klein puistje op zijn schouder

Biografie
In zijn biografie gaf Gordon (51) al toe dat hij soms cocaïne gebruikt om ‘het kutgevoel’ uit zijn lijf te krijgen. Volgens de presentator snuift hij het witte poeder zeker niet elke week. ,,Ik snap dat het gevaarlijk is en het enge is dat het eigenlijk nergens meer leuk is zonder coke”, liet hij weten.

Zijn eerste ervaring met drugs had Gordon op zijn tweeëndertigste, nu dus 19 jaar geleden. ,,Een kwart pilletje xtc’’, was het toen. ,,Nu is het met name coke. Dat geeft me een beter gevoel. Ik ben soms thuis in mijn eentje aan het snuiven’’, aldus Gordon, die toen nog benadrukte in geen geval verslaafd te zijn.

Lees ook  Plaatselijk dorp keurt wet goed die ouders van pestkoppen beboet. Steun jij dit?

112
Ook liet hij optekenen: ,,Ik ben vaak zo moe als ik naar een feestje moet. Maar als ik dan wat coke neem, word ik weer wakker.’’ Het ging al een keertje bijna mis. ,,Ik stond onder de douche en dacht ‘ik heb te veel genomen en moet 112 bellen’. Ik had zo veel gesnoven dat ik er hartkloppingen van kreeg. Uiteindelijk liep het goed af.’’

Slechts één keer kon hij door verdovende middelen niet optreden. Maar dat was volgens de entertainer niet zijn eigen schuld. Volgens Goor deed iemand ghb in zijn drankje tijdens een spannend feestje met een aantal mannen bij hem thuis. Dat had zoveel impact dat hij zich versliep en de tv-afspraak (een optreden met LA The Voices) niet meer kon halen.

Ex on the beach Lena onherkenbaar na nieuwe ingreep!

Chantal Janzen maakt megablunder op vakantie