in

Slachtoffer Humeyra Oz (16) uitgescholden op sociale media..

Terwijl heel Nederland is geschrokken van de moord op de 16-jarige Humeyra en meeleven met de familieleden van het slachtoffer zijn er jammer genoeg ook mensen die het zo stoer vinden om Humeyra te bekritiseren vanwege de relatie die ze eerder met de 31-jarige Bekir heeft gehad.

Op sociale media reageren mensen onder haar foto. Ze noemen Bekir een held en vinden dat hij juist heeft gehandeld. ‘Afknallen die handel’ schrijft een gewetenloze idioot onder haar foto.

Lees ook  Guusje Nederhorst stierf met het speeltje van babyzoon Dean in haar hand

De mensen die scheldend reageerden onder de foto van Humeyra waren niet bereikbaar voor commentaar. Alle profielen zijn inmiddels verwijderd.

Het Designcollege verkeert in ‘totale schok’ nadat vanmiddag een leerling werd doodgeschoten in het fietsenhok. Dat zegt Marc Otto, bestuurder van de koepel waar de school bij hoort.

Lees ook  Dit waren de laatste woorden van een slachtoffer van een dodelijk ongeval.

,,Man, dit is verschrikkelijk”, zegt hij stotterend in een eerste reactie. ,,Iedereen is totaal in shock over dat dit gebeurd is. Vreselijk, een meisje van 16…”. Er waren bij Otto geen zorgwekkende signalen bekend. ,,Voor zover ik weet, speelde er niks rondom een bedreiging van de veiligheid.”

Klasgenoten spreken dat tegen. Leraren zouden op de hoogte zijn geweest van het feit dat Bekir, Humeyra stalkte.

Bekir E was compleet gestoord zeggen oud medegedetineerden

Vermiste Iris uit Poeldijk in goede gezondheid teruggevonden