in

’S*kstape Meghan opgedoken’

Of de beelden authentiek zijn, is de grote vraag, maar er zou een pikante s*kstape in omloop zijn van… Meghan Markle.

De video zou dateren van enkele jaren geleden en zijn aangeboden aan voormalig p*rnoproducent Kevin Blatt. Die verraste deze week door in Amerika te vertellen wat hij met de beelden heeft gedaan…

Arme Elizabeth. De 92-jarige Britse koningin zal zich amper een voorstelling hebben kunnen maken wat de echtgenote van haar kleinzoon Prins Harry (34) allemaal teweeg zou brengen binnen de muren van ’haar’ Buckingham Palace.

Al sinds Meghan Markle (37), hoogzwanger inmiddels, haar intrede maakte aan het Britse hof, zorgt de voormalige actrice in ieder geval voor de nodige reuring binnen de paleismuren.

Inmiddels is zij de vrouw van Prins Harry, versleet ze al een heel arsenaal aan assistentes, zou ze al het nog aanwezige personeel meer dan eens tot wanhoop drijven en, misschien wel het belangrijkste: ze zou het al aan de stok hebben gehad met de Queen, Prins William (36) en vooral zijn vrouw Catherine (37).

Lees ook  Video gelekt van huilende F*ckboy-Zach: ‘Nu lig je te janken als een kind!’

De verstandhouding tussen Harry en William, na de dood van hun moeder Prinses Diana (1961-1997) vooral op elkáár aangewezen en dus ’beste vrienden’, zou inmiddels tot het vriespunt zijn gedaald.

Ander mens
De vraag is hoe Harry gereageerd zal hebben op het verhaal van voormalig pornokoning Kevin Blatt (50).

Die deed deze week in een YouTube-podcast uit de doeken hoe hij in het verleden benaderd werd door een anonieme dame uit Canada, die hem een s*kstape aan wilde bieden.

Ze zou aanvankelijk niet hebben willen zeggen wie de vrouw was op de video, wel dat de man een fotograaf zou zijn.

Na enig aandringen onthulde de belster dat het hier ging om Meghan Markle, de vrouw die binnenkort wel eens met de Engelse prins Harry zou gaan trouwen.

Lees ook  Last van maag of darmen? Laat deze drankjes dan staan

Nu doken er, mede door het acteursverleden van Meghan, wel vaker wat pikante beelden op uit het verleden, maar dat was altijd ’werk’.

Daar zou in dit geval echter geen sprake van zijn… Blatt, zegt hij nu, zou er zijn slaatje uit hebben kunnen slaan, zoals hij dat eerder – weliswaar in samenwerking – deed met vergelijkbare video’s van Paris Hilton en Kim Kardashian.

Die laatsten lieten de expliciete beelden waarop zij figureerden echter bewust lekken, in hoop op eeuwige roem en rijkdom, iets wat hen verbazingwekkend genoeg nog lukte ook.

Blatt zegt inmiddels een ander mens te zijn en heeft zich teruggetrokken uit de seksindustrie. De video waarop Meghan dus in ronduit erotiserende poses te zien zou zijn, heeft hij inmiddels gewist.

„Die beelden bestaan niet meer… of die vrouw in Canada moet nog een kopie in haar bezit hebben.”

Vrouwen Myanmar massaal verkocht aan Chinese mannen

Moeder dochtertje Everink: ’Haar nachtmerrie komt nooit meer ten einde’