in

S*ks voor singles in coronatijd: via webcam of solo op 1,5 meter afstand

Singles die s*ks willen hebben in coronatijd, kunnen het best aan webcams*ks doen met hun date. Als ze toch af willen spreken, is afstand houden en masturberen in het bijzijn van de ander de beste optie. Dat adviseert Soa Aids Nederland.

De organisatie stelt dat het niet reëel is om van mensen te verwachten dat ze voor een langere tijd intimiteit en s*ks mijden.

Maar momenteel kunnen alleen mensen met een vaste en samenwonende partner nog s*ks hebben volgens de coronaregels. Miljoenen singles moeten dus op zoek naar haalbare alternatieven.

Hanna Bos, arts infectieziektebestrijding van Soa Aids Nederland: ,,We moeten mensen zonder een vaste partner voorzien van informatie om het risico op een coronabesmetting zo klein mogelijk te houden, als ze ervoor kiezen s*ks te hebben.

Lees ook  Vrouw wast 5 jaar kussensloop niet, gevolg is verschrikkelijk

Zo kunnen ze zelf een keuze maken die het beste bij ze past en zichzelf en anderen beschermen.”

Webcam en chatten
”Het is niet reëel om van mensen te verwachten dat ze voor een langere tijd intimiteit en s*ks mijden”
– Soa Aids Nederland

Wat betekent dat concreet voor singles die willen daten en misschien wel meer? Je spreekt niet af, maar houdt het op webcam en chatten, al of niet met s*ksspeeltjes erbij.

Als je wel afspreekt dan hou je 1,5 meter afstand en doe je aan solos*ks in het bijzijn van die ander.

Lees ook  Moeder vraagt echtgenoot om huilende baby in slaap te krijgen, maar dan vindt ze haar zoon in een showroom bed…

,,Dat heeft het minste risico op een corona-besmetting en is in lijn met de regels van het RIVM’’, aldus het advies van de organisatie.

Na twee weken zonder corona-klachten (verkoudheid, niezen, hoesten, benauwdheid), wordt het vervolgens mogelijk om intimiteit of s*ks te hebben waarbij je dichter bij elkaar komt. Dit advies geldt ook voor mensen met een friend with benefits of vast knuffelmaatje.

Tot slot: als het dan tot de daad gaat komen, was eerst je handen en je geslachtsdelen (penis, vagina, anus) voordat je s*ks hebt of intiem bent.

En neem zo weinig mogelijk het openbaar vervoer. Loop, ga met de fiets of auto. Was ook je handen na s*ks of intimiteit.

Joods restaurant opnieuw vernield, ‘grimmige reminder antisemitisme’

Vrouw krijgt gedumpt afval netjes terug van kringloopwinkel