in

Simon vertelt zangeres dat hij het optreden maar niets vond – waarna hij iedereen verrast

Simon Cowell laat de zangeres weten dat hij niet onder de indruk was. Maar, hij heeft een geweldige verrassing in petto.

In 2005 was Kechi Okwuchi een van de twee enige overlevenden van een verschrikkelijke vliegtuigramp, die 107 personen het leven kostte, waaronder 60 van haar schoolgenoten. Ze was toen 16 jaar oud.

Kechi had derdegraads brandwonden over haar hele lichaam en moest meer dan 100 reconstructieve chirurgieën ondergaan.

Vier jaar na de ramp, keerde Kechi terug naar de hogeschool en studeerde cum laude af. Op dat moment gebruikte ze muziek en zingen als een manier om met het trauma om te gaan.

In 2017 verscheen Kechi voor het eerst bij America’s Got Talent om haar verhaal en talent met de wereld te delen. Hoewel ze tot de finale door ging, wenste Simon Cowel altijd dat hij haar de zo gewilde Golden Buzzer had gegeven.

Lees ook  Ze wilden een nieuw spelletje uitproberen in bed, maar dat had een dramatische afloop

De vrouw keerde recentelijk terug op het podium voor America’s Got Talent: The Champions met een nieuw doel en zelfvertrouwen. Hetzelfde programma waar we Susan Boyle op een fantastische manier terug zagen keren.

„Dit is mijn kans om mijn droom te volgen en ik weet daadwerkelijk wat het betekent om nu hier te zijn,” vertelde Kechi. „De laatste keer won ik niet en ik voel alsof ik mijn stem heb gevonden. Dit is mijn kans om te bewijzen dat ik een kampioen ben.”

Lees ook  Bebaarde vrouw vind eindelijk liefde van haar leven, met NOG MEER HAAR!

De juryleden Howie Mandel, Heidi Klum en Mel B. vonden Kechi’s vertolking van Calum Scott’s You Are The Reason absoluut geweldig.

Maar Simon, het strengste jurylid, leek teleurgesteld te zijn. „Ik zal eerlijk tegen je zijn,” gaf hij toe. „Ik vond het niet echt leuk.”

Het publiek begon te boe te roepen en Kechi zag er verslagen uit.

Toen verraste hij iedereen door op te staan en op de Golden Buzzer te drukken, terwijl hij zei: „Ik vond het geweldig!”

Binnen een paar seconden waren er tranen van vreugde op Kechi’s gezicht te zien.Bekijk dit geweldige moment hieronder en vergeet niet dit te delen, zodat iedereen hiervan kan genieten!

Trijntje Oosterhuis laat met deze foto zien dat ze nóg meer is afgevallen

Zijn baasje dumpte hem op het voetpad en zei hem om te ‘blijven’. Een week later zat hij er nog altijd!