in

Shanna (39) deed het met haar baas: “Ik ging elke dag naar mijn werk alsof ik naar een feestje moest”

Die ene keer. Het mocht niet, het kon niet… maar het gebeurde toch. Shanna vertelt over die ene keer met haar baas: “Hoe zijn vrouw er precies achter is gekomen, weet ik nog steeds niet.”


“Toen ik Erik voor het eerst ontmoette, was het alsof er elektriciteit door mijn lijf ging. Bijna 2 meter lang was hij, slank, met een perfect gesteven wit overhemd aan en een jeans. Een wilde bos prachtig grijs haar. Hij was degene met wie ik het sollicitatiegesprek had en die me aannam. Ik was op slag verliefd. Op zijn twinkelende ogen en kuiltje in zijn wang. Op zijn zelfverzekerdheid en zijn humor.”

Personal assistent
“In mijn ogen was hij perfect, maar ook heel erg getrouwd en heel erg vader van 3 kinderen. Ik werd zijn personal assistent. Elke dag sloofde ik me uit. Ik ging naar mijn werk alsof ik naar een feestje moest en maakte mezelf wijs dat ik dat deed omdat het bij mijn functie hoorde. Ik deed mijn werk zo goed mogelijk en bleef professioneel. Openlijk flirten deed ik niet, maar toch moet Erik iets aan mij gemerkt hebben. Vaak kreeg ik een rood hoofd als hij aardig tegen me deed.”

Lees ook  Meisje is de enige van haar familie die brand overleeft, nu gaat haar foto de wereld rond

Nog met z’n tweeën
“Op een avond – ik was 7 maanden in dienst – waren wij tweeën nog als enige op kantoor. Ik had daar niet bewust op aangestuurd, het gebeurde gewoon. Hij kwam aanlopen met 2 biertjes uit de koelkast, ging op mijn bureau zitten en we begonnen te kletsen. Toen ik – heel naïef – aangaf dat mijn schouders zo vast zaten, begon hij me te masseren. Mijn lijf sidderde onder zijn aanraking en hij moet gezien hebben dat ik zwaar begon te ademen.”

Een stel wilde dieren
“‘Ik moet nodig naar huis’, zei ik met onvaste stem en begon papieren bij elkaar te zoeken. Maar toen ik overeind kwam, was mijn gezicht vlak bij het zijne. Ik drukte mijn lippen op die van hem. Hij tilde me op het bureau en maakte met één hand mijn bh los. Hij zei dat hij hier al maanden naar verlangde. Als een stel wilde dieren verslonden we elkaar. Het was zo verkeerd, maar zó fijn.”

Lees ook  6 dingen die je nooit met glasreiniger mag schoonmaken

Schuldig
“Na afloop voelde ik me ontzettend schuldig en ik nam me voor dat het bij die ene keer zou blijven. Dat lukte niet. We wisten elkaar elke keer weer gek te maken en het werd een maandenlange affaire. Meestal deden we het op kantoor als iedereen weg was, soms boekte ik een hotel en plande ik een vergadering buiten de deur voor hem.”

Non-actief
“Hoe zijn vrouw er precies achter is gekomen, weet ik nog steeds niet. Wel weet ik dat ik van de ene op de andere dag op non-actief werd gesteld en dat ik zonder enige vorm van afscheid niet meer welkom was op kantoor. Van een ex-collega hoorde ik dat Erik voor het hele bedrijf met de billen bloot moest, dat hij zijn affaire met mij tijdens de maandagochtendvergadering heeft opgebiecht en dat alle collega’s in shock waren. Ik heb nooit meer contact gezocht met Erik en inmiddels heb ik een nieuwe baan. Als assistent van – gelukkig – een heel saaie, onaantrekkelijke man.”

Zo zag Wendy van Dijk er nog uit toen ze ‘Over de roooie’ presenteerde

Roxeanne Hazes legt uit hoe ze op hun bijzondere babynaam kwamen: