in

Schrikwekkend! Vader is bijna dood gewoon omdat hij op zijn nagel gebeten heeft

Op je nagels bijten kan je maar beter niet doen. En wie het toch niet kan laten, moet het verhaal van de 28-jarige Luke Hanoman maar eens lezen.

De Engelsman Luke was iemand die echt veel op nagels beet. “Op een dag heb ik op de huid langs mijn nagel gebeten”, luidt het. “Het deed een beetje pijn, maar ik merkte er niets van.”

Lees ook  Geweldige foto’s tonen hoe de liefde en de zorg van een 98-jarige grootmoeder door haar kleindochter terugbetaald wordt met affectie.

“Naarmate de week vorderde begon ik precies de symptomen van de griep te krijgen. Ik kreeg het warm en dan weer koud. Ik beefde ook over heel mijn lichaam. Daarna kon ik mij niet meer concentreren en werd ik misselijk.”

Spoed
Tijdens het weekend werd Luke naar de spoed gebracht. “Ik had blijkbaar een bloedvergiftging opgelopen. Ik heb vier dagen in het ziekenhuis gelegen en antibiotica gekregen.”

Lees ook  Koppel kreeg 4 miskramen in 6 jaar tijd, zie nu wanneer ze geweldig nieuws hoort

“De dokters zeiden dat ik ook dood had kunnen zijn. Nu ben ik blij dat ik nog leef. Ik hoop dat mijn verhaal ook andere er toe aanzet om niet meer op hun nagels te bijten.”

Jonge vrouw merkt ruzie op bij de buren. Ze wil gaan helpen, maar dan gaat het gruwelijk mis. Ze wordt levend in brand gestoken

Amerikaanse moeder van 20 jaar heeft bijna de dood van haar acht maanden oude baby op haar geweten. Wat ze deed was ronduit verwerpelijk