in

Schoonmaakster nodig? Lottie (32) komt naakt bij je thuis schoonmaken

Een vrouw die volledig naakt huizen schoonmaakt, ja ze bestaan, heeft een en ander verklapt over haar toch wel bijzondere job. En het blijkt niet altijd rozengeur en maneschijn te zijn. Lottie Rae (32) begon in 2017 met dit werk als een manier om wat extra geld te verdienen. Tijdens die zes jaar was ze veel aan de slag bij naturisten, maar er waren ook andere individuen die haar inhuurden. En die hadden niet altijd de beste bedoelingen.

Lottie, die 50 pond per uur (56 euro) vraagt voor haar schoonmaakdiensten, zei in een recent interview met SWNS: “Er zijn heel wat mensen die ‘eng’ zijn. Een handvol van de mensen voor wie ik schoonmaak, boeken mij in de veronderstelling dat ze nog iets extra krijgen. Ik zeg hen duidelijk dat ik alleen maar schoonmaak, maar dan verwijzen ze naar collega-poetsvrouwen die strippen of massages geven. Daar doe ik niet aan mee!”

Lees ook
Moeder vermoordt zoontje omdat hij rood haar heeft: Lijk gevonden in water

“Het geld heeft zeker geholpen. Ik zou het niet doen als ik geen financiële stimulans kreeg,” ging ze verder. “Ik ben altijd op zoek naar manieren om extra geld te verdienen en ik hou ervan om naakt te zijn, dus ik dacht ‘oké, ik probeer het’. De eerste klus waarvoor ik geboekt was, ging uiteindelijk niet door. Ik flipte toen ik op Google Maps naar het huis keek en zag dat het aan een bos lag en dat ik er ’s avonds moest zijn. Die angst heb ik daarna wel overwonnen en ik begon steeds meer opdrachten aan te nemen.”

Samen p*rno kijken
Lottie vertelde hoe ze op een dag bij een huis kwam dat het smerigste was dat ze ooit had gezien. Maar toen ze arriveerde, wilde de eigenaar helemaal niet dat ze schoonmaakte. “Hij was niet eng of p*rvers, hij wilde gewoon wat gezelschap,” zei ze. “Maar er zijn er anderen. Een keer zette een man porno op en hij wilde er met mij samen naar kijken. Ik heb meteen geweigerd en ben daar nooit meer terug geweest. De mensen die iets enger zijn hebben meestal perfect schone huizen, dus het is een soort indicator.”

Lees ook
Tindertrauma: 3 centimeter schoon aan de haak

Spelen met de hond
Zoals gezegd, werkt Lottie dus ook vaak bij naturisten thuis. Een van hen is al zes jaar klant. “Hij is al naakt als ik binnenkom, we drinken koffie en ik speel met zijn hond en ga dan aan het werk,” vertelde Lottie. “Andere klanten, die geen nudist zijn, gaan soms ook uit de kleren als ik er ben. Zolang ze me met rust laten, vind ik dat niet erg.” Maar wat vindt haar partner van het werk dat Lottie doet? “In die zes jaar tijd heb ik een paar relaties gehad en zij vonden het helemaal prima. Mijn huidige partner vindt het ook ok. Dus op dat vlak zit het goed,” besloot ze.

Lichaam van vermiste Jessica (29) gevonden in water

19-jarige vermiste vrouw verdronken in zee bij Ouddorp