in

Schoolliefjes, baby en opa en oma komen allemaal om in horrorcrash

Een gezin dat gezamenlijk reisde, na een prachtige dag die ze samen doorbrachten, is bij een tragisch ongeval om het leven gekomen.

Het is nooit gemakkelijk om te horen over ongelukken en tragische sterfgevallen, maar het is nog pijnlijker om te vernemen dat hele families hun leven verliezen als gevolg van een ramp.

Een gezin van vijf reisde vanuit Colorado naar Wyoming (VS). Het jonge stel was op de middelbare school verliefd geworden en had zich onlangs verloofd. De twintigjarige Aaron Godines en zijn verloofde Haile Everts kwamen beiden om het leven bij de crash. Hun drie maanden oude dochter, Tessleigh, kwam ook om het leven.

De ouders van Aaron, Christina en Emiliano Godines, kwamen ook om het leven bij de crash.

Het tragische ongeval gebeurde toen de auto van het gezin op de snelweg kwam. Een kleine vrachtwagen die in noordelijke richting reed, reed van achteren op hun auto, waardoor ze van de linkerkant van de weg de middenberm in reden.

Lees ook
Man gooit kat van balkon bij woningbrand en slaat brandweerman

De familie was op de terugweg na het vieren van Aarons 20ste verjaardag.

De moeder van Hailee sprak via sms met de media over de laatste interactie die ze met haar dochter had. “Ze zei: ‘Ik hou van je mam’, en ik zei tegen haar: ‘Zorg ervoor dat je me een sms stuurt als je Denver verlaat’,” aldus Desiree Everts.

Haar dochter sms’te terug “OK”, maar ze heeft de sms nooit ontvangen.

Desiree zegt dat ze via een video van het auto-ongeluk hoorde over de dood van haar dochter. Ze herkende de auto meteen en wist dat het haar dochter was.

Haar moeder is nog steeds ontroostbaar. “Ik wilde dat ze allemaal in orde waren. Ze was mijn eerstgeborene. Ze was mijn kleine meisje, ” zei ze.

In plaats van een bruiloft te plannen, plant Desiree nu een begrafenis voor haar dochter en haar gezin.

Lees ook
Na 2 jaar lijkt mysterieuze dildoplakker terug: weer dildo's op brievenbussen

Hailee laat ook twee tienerbroers en -zussen achter die radeloos zijn over het verlies van hun oudere zus en nichtje.

“Ze had kuiltjes. Ze was de perfecte baby en het beste nichtje dat ik me ooit had kunnen wensen”, zei Halin, de 13-jarige zus van Hailee Everts, over haar geliefde familielid.

De familie van Hailee zamelt nu geld in om haar lichaam naar hen terug te brengen, zodat ze haar begrafenisrituelen in haar geboorteplaats kunnen voortzetten. Ze zijn van plan om Hailee, Aaron en Tessleigh samen op dezelfde plek te laten rusten. De liefde van het jonge stel wordt omschreven als een liefde voor in de boeken.

Hiervoor zamelen ze geld in via een GoFundMe-campagne. “Om een mooie begrafenis te hebben om afscheid van te nemen”, zeggen ze.

De zaak wordt nog onderzocht door de lokale autoriteiten die er bij iedereen met enige informatie op aandringen zich te melden.

Wat een tragisch verhaal. Onze gedachten zijn bij de nabestaanden.

Vermist meisje (15) zit in auto met dronken bestuurder (21)

Filmpje: Stomdronken Koning Willem-Alexander gaat stiekem los