in

Schoolhond werd zo vetgemest dat hij nu dringend op dieet moet: “Verboden te voederen.”

De hond genaamd Little White Socks werd acht jaar geleden geadopteerd door een basisschool in Taiwan. Omdat hij nu gevaarlijk zwaarlijvig is, mogen de leraren en de kinderen van de school hem geen eten meer geven.

Little White Socks werd 8 jaar geleden gered door de Wenhua basisschool in New Tapei City. Hij ontpopte zich tot de waakhond van de basisschool en werd gevoederd door de leerlingen. Maar uit beelden blijkt dat het dier zich letterlijk over de grond moet slepen om zich te verplaatsen.

Lees ook  Na deze 27 foto’s te bekijken neem je nooit nog een poes in huis!

Een winkelier uit de buurt van de school zei: “Het is net een varken. Ik snap niet hoe die zijn gewicht kan dragen met die dunne pootjes.”

Little White Socks weegt ondertussen 50 kg en dat is alleen maar te wijten aan het feit dat de leerlingen en de leraren hem in de loop der jaren teveel eten gaven.

Het is uiteraard een erg lieve hond, maar zijn gezondheid loopt ernstig gevaar. Een tweede oorzaak van zijn zwaarlijvigheid is dat niemand met hem gaat wandelen.

Lees ook  Dit moet je weten over de reuzenvleermuis “van menselijk formaat” die viraal gaat

De school heeft nu maatregelen genomen om zijn gezond te verbeteren en vaardigde een verbod uit om Little White Socks nog langer te voederen. Tegelijk worden de studenten aangemoedigd om met de hond te wandelen en te spelen.

Persoonlijk vrezen we een beetje dat dit niet voldoende zal zijn en dat deze hond professionele hulp nodig heeft. deel dit bericht als je het daarmee eens bent.

Tiener geëlektrocuteerd nadat ze per ongeluk haar iPhone in bad liet vallen.

Pommeline en Fabrizio laten even zien hoe het eraan toe gaat in bed: