in

Schoft valt een man met hersenverlamming aan. Nu krijgt hij eindelijk zijn verdiende loon.

De politie zegt dat ze de man gearresteerd hebben die vorige maand in een tankstation een man met hersenverlamming treiterde en sloeg. De openbare aanklager van het district Chester zegt dat Barry Baker in een hotel in Uwchlan werd gearresteerd.

“We zijn blij dat Baker aangehouden is”, zei politiewoordvoerder Carolyn Welsh. “Verschillende diensten hebben nauw moeten samenwerken om dit te realiseren.”

Lees ook  Politie waarschuwt: “Sla meteen alarm als je een tandenstoker tussen je voordeur vindt”

De politie zegt dat de 29-jarige man op 10 mei rond 2u30 in de ochtend in het tankstation aanwezig was. Tegelijk reed ook een 22-jarige man met hersenverlamming de parking op. Van zodra hij uitstapte, begon Baker hem uit te lachen omwille van de manier waarop hij wandelde. Toen het slachtoffer de winkel buitenkwam, begon Baker hem opnieuw te pesten en te imiteren hoe hij wandelde.

Lees ook  Dít is hoe Linda de Mol er bijna 30 jaar geleden uitzag: je herkent haar amper

Terwijl het slachtoffer voor zijn auto stond, gaf Baker de arme man een stevige klap in het gezicht. Vervolgens sloeg hij op de vlucht. Het hele voorval werd gefilmd door de bewakingscamera’s van de winkel.

DEEL dit bericht als je blij bent dat deze man zich voor zijn daden zal moeten verantwoorden!

Zoon weet dat zijn vader zijn 2-jarige broertje mishandelt. Dan neemt hij een video op waardoor zijn vader 10 jaar gevangenis riskeert.

Paar verwacht om ongeboren baby te adopteren – dan deelt de echtgenoot hartverwarmend nieuws