in

Schietpartij Utrecht waarschijnlijk geen aanslag maar wraak op familie!

Op het 24 Oktoberplein in Utrecht is rond 10.45 uur geschoten in een tram. Er zijn 3 doden gevallen, 9 mensen zijn gewond geraakt, van wie 3 zwaargewond.

Gökmen Tanis. de verdachte schutter uit Utrecht, is vermoedelijk dezelfde die in augustus 2011 in een GSTV-video toenmalige verslaggeefster Chantal Hanse lastig viel op de Oudegracht in Utrecht. Dat meldt geenstijl.nl

“Je hele achterwerk staat open” en “en je bent een democraat” zei hij destijds tegen de verslaggeefster. Toen konden mensen er nog om lachen en werd hij de jack claude van damme Turk genoemd.

Vandaag is hij mogelijk de hoofdverdachte van de schietpartij in een tram in Kanaleneiland. In 2017 was hij ook al verdacht van een ver krachting, waar begin deze maand een regiezitting over was. Zijn naam en adres (in Kanaleneiland) dook in 2011 al op in de comments op Dumpert.

Lees ook  Moeder schreeuwt uit raam als ze haar levenloze zoon ziet – dan komt er onverwachte hulp door de voordeur

RTV Utrecht meldt ook fietsendiefstal en inbraak in een bedrijfspand op zijn palmares. UPDATE: Bron in Utrecht zegt tegen GS dat het verhaal gaat dat hij zijn schoonzus wilde vermoorden, waarmee het motief in de familiesfeer zou komen te liggen.

Als je zo alle aanwijzingen bij elkaar optelt, lijkt het toch eerder op een bijzonder slordig uitgevoerd geval van wraak dan op een terreuraanslag.

GETUIGE
De 21-jarige Niels zat in de tram in Utrecht waar vanmorgen ‘mogelijke terreurverdachte’ Gökmen Tanis begon te schieten. Niels ‘had het gevoel’ dat de dader zich op één persoon richtte. ,,Hij mikte op die mensen die die vrouw probeerden te helpen.”

Lees ook  Pakketbezorger Wally klemgereden en in elkaar geslagen na 'misverstand'

Je hoorde van die plop-plop-plop-geluiden, alsof er een geluiddemper op zat. Daarna zag ik mensen naar buiten rennen, echt voor hun leven. Ik had het gevoel dat hij zich speciaal op een iemand richtte want ik zag een vrouw naar buiten kruipen. Omstanders probeerden haar weg te trekken maar toen ze dat deden ging die man speciaal achter haar aan en mikte op die omstanders.”

Burgemeester Utrecht: 3 doden, 9 gewonden bij schietpartij

Vrouwen Myanmar massaal verkocht aan Chinese mannen