in

Scheten laten is gezond, dus lekker laten gaan die scheten

Scheten laten doen we in het bijzijn van mensen waar wij ons uiterst op ons gemak bij voelen. Anders is het gewoon veel te gênant om te doen. Je wordt van scheten laten niet alleen gelukkiger maar het blijkt ook nog eens gezond te zijn.

Om een lang verhaal kort te maken, je MOET ze gewoon laten gaan. Gebeurt dit niet dan kunnen zij namelijk alsnog als gasbellen in je bloedbaan terecht komen.

Je scheten inhouden kan leiden tot hoofdpijn en zware vermoeidheid. Ook kan het inhouden van winden buikkrampen veroorzaken.

Lees ook
Volgende week tot wel -8 graden: “Horrorwinter in aantocht!?

Wij, jongens EN meisjes, laten ongeveer 15 tot 25 scheten per dag. In je slaap laat je ze ook gewoon gaan en dat mannen meer scheten laten dan vrouwen is gewoon een mythe.

Je scheten horen eigenlijk ook niet zo heel erg te stinken. Als mensen spontaan de kamer moeten uitvluchten omdat jij er eentje hebt laten gaan dan is er misschien meer aan de hand dan je denkt.

Heeft jouw scheet een sterke zwavelgeur? Dan kan dat erop wijzen dat je veel dierlijke eiwitten eet, deze kunnen niet goed worden verteerd.

Lees ook
Man vertelt uitgebreid over zijn unieke job: “Ik verdien 2.000 euro met een vrijdagnacht vol seks”

Wanneer je te veel suikers en of zetmeel hebt gegeten, ruiken je scheten naar een zurige geur. Ten slotte zorgt plantaardige voeding voor relatief meer winden, maar die stinken daarentegen een stuk minder.

Laat je extreem veel scheten dan komt dat misschien door de manier waarop je eet. Je vreten schrokken zorgt dat er meer lucht met het eten naar binnen komt. Eet je veel spruitjes, kool en eieren? Dan moet je misschien wat gaan minderen.

Maar goed, het laten van scheten is dus gewoon gezond voor je dus hou ze niet te vaak in want die afvalstoffen moeten je lichaam verlaten.

AliExpress verkoopt nu McFlurry machines voor thuis

Nederlands bedrijf heeft bureaus waar je dutjes in kunt doen