in

Savannah (14 ) en Romy (14 ) beiden dood in een sloot gevonden: Wat is er aan de hand?

Wat is er allemaal aan de hand in de omgeving Bunschoten-Spakenburg vragen veel mensen zich af. Twee 14-jarige meiden zijn beiden levenloos in een sloot gevonden, niet ver van elkaar. Wie is de dader? Die loopt nog altijd vrij rond! Uit autopsie is gebleken dat de 14-jarige Romy uit Hoevelaken met geweld om het leven is gebracht. Gisteren werd het levenloze lichaam van Savannah Dekker gevonden op het industrieterrein De Kronkels. Haar doodsoorzaak is nog steeds niet bekend, maar veel mensen gaan uit van moord.

Savannah Dekker

In het dorp en op de school van Savannah is de impact groot. Beide meiden zijn 14 jaar en in een sloot levenloos gevonden. Er zit maar een afstand van 20 km tussen de moorden. Dat is schrikken. De burgemeester van Bunschoten roept inwoners uit zijn gemeente op om extra alert te zijn op hun kinderen, naar aanleiding van de vondst van het lichaam van het vermiste meisje Savannah (14). De politie heeft tientallen rechercheurs op de zaak gezet om zo snel mogelijk naar aanknopingspunten te zoeken.

Lees ook  VERSCHRIKKELIJK! Meerdere slachtoffers Oss uit hetzelfde gezin
Romy Nieuwburg

Ondertussen zijn er bij de politie ook enkele meldingen binnen gekomen over een zwarte auto met twee mannen die minder-jarige meiden belagen. Twee inzittenden in de wagen zouden zeker twee meisjes en 1 jongen hebben klemgereden. Gelukkig wisten de slachtoffers te ontsnappen. De politie roept getuigen op om direct contact op te nemen.

Lees ook  Zo woont rapper Ali B

“Jonge mensen doen er goed aan zoveel bij elkaar te blijven en niet onnodig alleen naar meer verlaten plaatsen te gaan”, zegt burgemeester Melis Van de Groep van Bunschoten. “En voor iedereen blijft gelden: meld verdachte situaties direct bij de politie en blijf goed zorgen voor elkaar!”

Wij vragen ons af wie de dader is en hopen dat de politie hem/haar z.s.m oppakt! Wie dit heeft gedaan moet boeten!! Wij wensen de nabestaanden van Romy en Savannah sterkte toe!

Gevonden lichaam blijkt van vermiste Savannah! Doodsoorzaak nog niet bekend!

TWEE JONGENS opgepakt, moorden Savannah (14) en Romy (14) zijn niet gelinkt!