in

Sarah van Soelen heel geheimzinnig op social media: wat mogen we HIER niet zien?

Sarah van Soelen is de laatste tijd actiever dan ooit op Instagram. Hoewel ze normaalgesproken alles deelt, postte ze gisteren een erg geheimzinnige foto. Wat mogen we niet zien?

Sarah was gisteren aan het werk en hoewel ze normaalgesproken maar al te graag deelt waar ze allemaal mee bezig is, mochten we dat gisteren niet zien. Op de foto die ze deelde in haar Instagram Stories houdt ze verborgen wat er op haar computerscherm staat.

Computerscherm verborgen
Wanneer Sarah aan het werk is, weten haar volgers dat direct. Of het nou om kleding passen, koffie drinken of computerwerkzaamheden gaat: Sarah deelt al haar werkzaamheden voor Chicas Mode met haar volgers.

Lees ook  Vrouw die outfit probeert te verkopen, lijkt iets te veel te tonen: ''Is dat haar borst?''

Gisteren was ze druk bezig op de computer en deelde dat in haar Stories. Maar hierbij kraste ze het grootste gedeelte van haar computerscherm weg. Als het om werk gaat, waarom mogen haar volgers dat dan niet zien?

Stuurt Sarah berichtjes?
Onlangs vertelde ze in gesprek met RealityFbi dat zij en André alleen een ‘pauze’ hebben. ,,Niks is uit, maar er is inderdaad een pauze. Voor ons allebei. Veel dingen te verwerken en daar is rust bij nodig”, aldus Sarah. Wanneer RealityFbi vroeg of André weer terug naar Monique zou gaan, reageerde ze overtuigd: ,,Neejoh!”

Lees ook  Halfnaakte man gaat op trekhaak van Emils auto zitten: 'Zonder vet ook, hij ging er droog in!'

Het lijkt er dus op dat Sarah André nog niet wil loslaten. Er gaan dan ook geruchten rond dat ze André berichtjes blijft sturen. Maar of ze tijdens werktijd ook stiekem berichtjes stuurt, houdt Sarah liever geheim…

‘Marco Borsato is erg bang en is op de vlucht voor de politie’

Hallucinante bewakingsbeelden: verdachten geven high-five na aanranding van meisje (16) in Brugge