in ,

‘Sarah van Soelen heeft ruzie gehad met Nikkie Plessen’

Eerder lieten wij al weten dat Andre Hazes en zijn vriendin Sarah op Ibiza zijn in hetzelfde hotel waar op dit moment ook zijn minnares Nikkie Plessen verblijft.

Andre Hazes is een paar keer vreemdgegaan met Nikkie toen hij nog een relatie had met Monique en ook toen hij in een relatie zat met Bridget Maasland.

Het leek erop dat het Sarah niet kon deren en dat ze er vrede mee heeft dat Andre af en toe dingen doet die in een normale relatie niet door de beugel kunnen.

Lees ook  Dit vrouwen haakclubje heeft hun dorp volledig nagemaakt met haken

Maar we kregen een tip van een stel dat ook in hetzelfde hotel verblijft als Andre en Sarah. En hun beweren dat er een aanvaring heeft plaatsgevonden tussen Sarah en Nikkie Plessen.

De twee zouden elkaar tegen het lijf hebben gelopen tijdens het ontbijt en dat ging er volgens de getuigen pittig aan toe.

De twee kwamen in een discussie met elkaar en liepen daarna allebei boos weg. Andre was nergens te bekennen wellicht was hij nog op zijn kamer.

Lees ook  Het ‘kleinemannensyndroom’ is bewezen: kleine mannen zijn agressiever

Waar de discussie precies over ging is niet helemaal duidelijk, maar dat het er niet vriendelijk aan toe ging kon je al van ver zien volgens de getuigen.

Is er dan toch weer iets gebeurd tussen Andre en Nikkie of heeft Sarah gewoon tegen Nikkie gezegd dat ze uit de buurt van Andre moet blijven?

Samsung komt met nieuwe mega-tv van maar liefst 1000inch

Gelekte beelden: Yolanthe beleeft intiem moment met nieuwe liefde