in

Sarah van Soelen en haar stiefvader doen een aantal hele schokkende onthullingen!

Niet alleen André Hazes heeft een heftig leven achter de rug, ook zijn nieuwe vlam Sarah heeft een behoorlijk zware tijd achter de rug.

Sarah en haar (stief)vader Ruud gaan in gesprek met de Story en vertellen openhartig in het interview over de verslavingen van de influencer.

Eind 2019 raakte Sarah verslaafd aan de cocaïne en ook dronk ze teveel alcohol. “Dat hebben Sarahs moeder en ik onszelf enorm kwalijk genomen”, vertelt Ruud.

Sarah kampte al een tijdje met de verslavingen en deed alles stiekem zodat haar ouders er niet achter kwamen.

“Wij hebben dat niet doorgehad. Het gebeurde onder onze neus. Maar dat gebeurt vaak, in dit soort gevallen. Dan ben je familieblind.”

Lees ook  Slachtoffers van dodelijk ongeluk Borger: 24, 48, 69 en 72 jaar

Een vriend dwong Sarah uiteindelijk om open kaart te spelen met haar ouders. “Uiteindelijk heeft een vriend van Sarah, die ook in dat schimmige wereldje zat, haar daarop aangesproken.

Hij heeft haar onder druk gezet, alles aan ons op te biechten. Anders zou hij ons inlichten. Toen is Sarah op een zondagnacht uit de kast gekomen en heeft ze alles verteld. Het is ongelooflijk dat wij dat nooit hebben gezien.”

Gelukkig wilde Sarah iets doen aan haar verslavingen en accepteerde ze therapie. “Al ligt het gevaar op een terugval altijd op de loer,” zegt haar stiefvader.

Lees ook  Hoe Natasha een s*ksuele relatie kreeg met haar vader

“Sarah kan altijd terugvallen op haar therapeut, dat geeft houvast op lastige momenten. We zijn apetrots op Sarah. Ze is achttien maanden clean.”

Sarah laat aan de Story weten dat zij haar ouders niets kwalijk neemt. “Ik neem het mijn ouders niet kwalijk dat ze nooit iets van mijn verslaving hebben gemerkt,” aldus Sarah.

“Als je verslaafd bent, ga je alles stiekem doen. Dat is wel herkenbaar. Dus dan ga je ook stiekem tegen je ouders doen.”

Einde hondenbelasting in Nederland in zicht: ‘Meerderheid Kamer is voor afschaffing’

84-jarige man opgepakt voor ernstige mishandeling vrouw