in

Sarah: Mannen die kritiek geven op mijn uiterlijk willen eigenlijk s*ks’ (foto’s)

Maak kennis met de 28-jarige Sarah Sapphire Saint. Haar grote droom is om er uit te zien als een s*kspop (nee, geen grap). Iets wat aanvankelijk niet zou lukken met haar eigen portemonnee dus zocht ze een sugar daddy uit die haar droom wou helpen waarmaken. Nu is ze naar eigen zeggen ontzettend zelfzeker en weet ze perfect wat mannen willen en denken.

Niet bepaald echte liefde
Haar sugar daddy vond ze trouwens ook. Alleen vroeg hij wel of hij met haar mocht trouwen. Zo gezegd zo gedaan natuurlijk en Sapphire stapte in het huwelijksbootje met een gepensioneerde man. Hij betaalde vervolgens voor maar liefst 67.000 euro aan plastische chirurgie operaties.

Zodra deze allemaal gedaan waren, was het nut van haar lieftallige man blijkbaar voorbij en gaat ze tegenwoordig verder zonder haar 76-jarige echtgenoot. Ze verdient nu met haar nieuwe lichaam vooral geld via OnlyFans. Dat het niet bepaald echte liefde was langs haar kant geeft ze ook volledig toe.

Lees ook
Terras vraagt 10 euro voor stoelen in de zon, terwijl zitten in de schaduw gratis is

“Hij heeft mij geholpen toen ik in een moeilijke, financiële situatie zat. Maar eerlijkheidshalve hadden wij niet echt veel gemeenschappelijk. Want ja, uiteindelijk was hij wel 76 jaar.”

‘Ik wil een sekssymbool worden’
Met 67.000 euro kan je natuurlijk flink wat verbouwingen laten doen. Zo liet ze haar A-cup met drie operaties omtoveren tot een H-cup. Daarnaast heeft ze ook een neusoperatie laten doen, haar lippen laten opspuiten, liposuctie in haar kaken, oogfillers en nog gigantisch veel botox.

In de toekomst wil ze nog veel meer aan zichzelf laten werken overigens. Momenteel verdient ze vooral haar centjes via OnlyFans en door af en toe ook te werken als escorte. Heel wat mannen zouden blijkbaar flink wat geld willen betalen voor een wilde nacht met de brunette.

Lees ook
Baby Vera overlijdt nadat vader haar door elkaar schudt omdat hij gestoord wordt tijdens gamen

“Met wat ik verdien kan ik een chique appartement betalen in Los Angeles, veel feestjes doen en heb ik daarnaast ook nog meer dan genoeg geld voor plastische chirurgie. Ik ben trots op wat ik doe en hoe ik eruit zie. Als mensen mij een slet noemen of een plastieken pop dan zijn dat complimenten voor mij.”

“Mijn doel is om een s*kssymbool worden. Mannen zijn echt dol op mij. Er zijn ook wel negatieve commentaren, maar dat is enkel van mannen die seks met mij willen, maar mij niet kunnen krijgen. De commentaar die ik van vrouwen krijg, is enkel maar omdat ze stikjaloers zijn op mij.”

Sophie (28): ‘Mannen die kritiek geven op mijn uiterlijk willen eigenlijk met mij naar bed’

Twee doden gevonden: man ligt in bosjes, vrouw (70) in water gevonden