in

De man van Sandra (28) is een speelgoed vliegtuig: ‘Ja hij gaat er helemaal in’

Maak kennis met de 28-jarige Sandra. Momenteel gaat een verhaal over haar liefdesleven helemaal viraal omdat ze toch wel een heel bijzondere voorkeur heeft.

De Hongaarse uit Boedapest vertelt namelijk in geuren en kleuren dat ze een serieuze relatie heeft met een speelgoed vliegtuig. Ze kocht hem voor zo’n 720 euro in januari 2022 en zijn sinds dan blijkbaar stapelverliefd.

Knuffelen en seks met een vliegtuigje
Vroeger had Sandra exclusief relaties met mensen zoals iedereen, maar nu staat ze dus stapelzot van haar vliegtuigje ‘Luffancs’ zoals ze hem noemt: “Ik weet niet waarom ik hem graag zie, maar het is wel gewoon zo.

Lees ook
Vrouw produceert melk ook al is ze niet zwanger – komt te weten dat ze tumor heeft

Hij is prachtig en mijn soulmate. Hij is het eerste wat ik ‘s morgens zie en het laatste wanneer ik ga slapen.”

Blijkbaar zouden we allemaal eens moeten proberen om met een speelgoed vliegtuig in bed te duiken want als we Sandra haar uitleg mogen geloven, is het echt wel de moeite: “Tijdens de avond en nacht kussen en knuffelen wij en hebben dan geweldige seks.

Ik kan echt alles met hem doen dan. Ik heb mij nog nooit zo bij een partner gevoeld. Het is de eerste keer in mijn leven dat ik echt verliefd ben.”

Sandra moet wel oppassen dat ze niet in de verleiding komt door andere knappe vliegtuigen. Zo werkt ze sinds een tijdje op een luchthaven en daar staan er blijkbaar enkele grote en stevige kanjers: “Ik heb iets speciaal met mijn ‘Luffancs’ en ik wil dat niet verpesten.

Lees ook
Moeder vermoord ver krachter van dochter en dumpt hem in een greppel

Het meeste dat ik met andere vliegtuigen op het werk doe is ze aanraken en dan een klein zwaaikusje geven. Ik betwijfel of ik ooit nog naar een menselijke relatie zal terug gaan.”

Moest je dus al lang single zijn dan moet je dus zeker eens een speelgoed vliegtuigje proberen volgens Sandra.

Ontzettend stevig en hard, geen gezeur, nooit moe, altijd paraat, nooit discussie over wat je ‘s avonds zal eten en prachtig om naar te kijken. We beginnen Sandra haar seksuele voorkeuren (bijna) te snappen.

“Ik ben 53 jaar ouder dan mijn vriendje en samen verdienen we een pak geld met pikante filmpjes!” (foto’s/video)

Iemand interesse? ‘Ik kan geen man vinden door mijn gigantische borsten’