in ,

Samantha de Jong vindt opnieuw de liefde, maand na overlijden van vriend

Samantha de Jong heeft een nieuwe vriend. Dat maakt de voormalige realityster, die bekend werd als Barbie in Oh Oh Cherso, bekend op Instagram.

Minder dan een maand geleden overleed haar vorige vriend. ‘Wat anderen ook denken, ze denken maar wat ze willen, zolang jij en ik maar gelukkig zijn’, aldus De Jong.

Vorige maand moest De Jong onverwacht afscheid nemen van haar vriend Gelmore. Hij overleed aan een hartstilstand, zo liet De Jong later weten. ‘

De artsen en de politie namen het over en daar lag je, schat. Je zal voor altijd bij me blijven, kan me geen leven zonder jou voorstellen. Gisteren waren we nog lekker aan het koken’, schreef ze toen.

Lees ook  12 smerige gewoontes dat vrouwen stiekem hebben

In maart bezegelden De Jong en Gelmore de liefde met een tattoo; zij nam zijn naam op haar decolleté en hij haar naam in zijn nek.

Nu heeft De Jong dus een nieuwe vriend. Ze plaatst vandaag een foto waarop ze zoenend met haar nieuwe vriend is vastgelegd.

‘Love you lieverd, zo gelukkig met jou. Samen veel meegemaakt en blij dat jij mij nu het positieve van het leven laat zien’, schrijft ze.

Lees ook  Beangstigend: man vindt 15.000 bijen in zijn auto wanneer hij terugkomt van de supermarkt

De Jong vertelt dat de twee elkaar na een lange tijd weer tegenkwamen. ‘Hebben elkaar gesteund door een zware tijd, uiteindelijk zijn we samengekomen.

Wat anderen ook denken, ze denken maar wat ze willen, zolang jij en ik maar gelukkig zijn. Genoeg ellende al meegemaakt en het leven gaat verder. Het wordt nu tijd om een keer gelukkig te worden…’, besluit De Jong.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Barbie💖 (@samantha_de_jong29)

Jongetje (4) vermoord aangetroffen, ontvoerder (18) opgepakt

Vrouw (46) valt van paard en wordt na 1,5 uur zoeken in levensgevaar teruggevonden