in

Samantha “Barbie” smeekt exen terug…

Zoals we allemaal wel weten zit Barbie op dit moment in een kliniek in Schotland om aan haar zelf te werken na verschillende zelfmoordpogingen en drugs! Maar werkt het ook echt?? Ze lijkt juist in oude patronen terug te vallen!

Oude Liefdes
De laatste geruchten rondom Samantha ging nog dat zij een nieuwe vlam had leren kennen in de kliniek, en dat ze daar tot over haar oren verliefd op is. Maar nu rolt het balletje iets anders..en die rolt weer terug naar haar ex..of nou ja exen!

Lees ook  ‘Ik mag niet meer alleen naar huis fietsen van mijn ouders’ Het is ONVEILIG!

Samantha neemt steeds vaker contact op met Jeffrey en Rolf, dit vertellen beide mannen aan weekblad Story. Ze zei tegen me: Als ik terugkom, laat jij mijn naam weer op je lichaam zetten. Zeker weten.

Ik heb daar wijselijk niet op gereageerd. Maar het geeft wel aan dat ze haar zelfvertrouwen niet heeft verloren.” Ook zou ze hebben gesproken over een nieuwe verloving. Rolf heeft duidelijk laten weten dat hij erg gelukkig is met zijn huidige vriendin dus helemaal geen interesse heeft!

Vrienden
Na een gemiste kans bij Rolf probeerde ze het bij Jeffrey! “Ze zei dat ze dat nooit had moeten doen en dat ze het erg jammer vindt. Ik kan daar niet zoveel mee.

Lees ook  Vrouw 44 overgoten met kokend water in zorginstelling Eindhoven! Medebewoner opgepakt!

We hebben het er niet over gehad wanneer ze naar huis komt, maar ik zal haar niet van het vliegveld ophalen. Ik hoop dat ze haar leven op orde heeft en dat ze clean blijft. Maar een relatie zit er niet meer in. Een optie is dat we vrienden kunnen blijven, maar dat weet ik nog niet.”

Op deze plekken gaan we het vaakst vreemd

Arts gechoqueerd door dunne lijfje van baby. Als ze luier uitdoet, belt ze meteen de politie.