in

Sadistische dieven hangen gestolen puppy op voor huis van gebroken gezinnetje.

Een familie loofde een beloning uit van omgerekend 1.170 euro voor informatie nadat inbrekers in hun huis inbraken, hun 11 weken oude puppy stalen en het later ophingen aan hun hek.

Mama Gemma Knowles deed een oproep op Facebook om de puppy Wilma te vinden, die geroofd werd tijdens een inbraak in hun huis.

Maar de moeder van drie was kapot van verdriet toen ze de Britse buldog twee dagen later opgehangen aantrof in hun tuin. De wrede inbrekers hadden de 12 weken oude Wilma opgeknoopt aan het hek van hun voortuin.

De moeder en haar partner Andrew Bolland probeerden de hond nog te reanimeren met mond-op-mond beademing, maar hun pogingen waren tevergeefs.

Lees ook  Huid van hond versteent – dan staat er een held op en 6 weken later is de verandering ongelofelijk

De kinderen van het koppel, Penelope (2), Josh (10) en Dominic (13), zijn diep in shock en ze zouden niet meer in het huis willen wonen.

Mevrouw Knowles zei: “We zijn compleet verwoest. We zijn gebroken.” Ze hadden Wilma nog maar drie weken en ze hadden haar gekocht omdat de kinderen er al jaren om gesmeekt hadden. “Ik kan gewoon niet geloven dat iemand dit kan doen”, zei de moeder nog.

De inbrekers sloegen eerder deze week toe en gingen aan de haal met 50 euro zakgeld van haar zoon, de Mercedes van de familie en de arme puppy. Knowles uit Lancashire in het Verenigd Koninkrijk denkt dat de dieven de hond viseerden omwille van haar waarde van rond de 4.300 euro.

Lees ook  Wandelaar vindt hond opgehangen aan een boom in het bos. De dierenbeul moet absoluut opgepakt worden!

Ze vermoedt dat de dieven schrik kregen nadat haar Facebookpost heel wat aandacht kreeg. “Ik denk dat ze de puppy stalen om te verkopen, maar dat ze afgeschrikt werden door de aandacht in de sociale media.”

De politie stelde een onderzoek in.

Wat vind jij hiervan? Laat van je horen in de reacties.

Zó luxe woont één onze best verdienende NPO-sterren Yvon Jaspers

Zo zag NikkieTutorials eruit voordat ze met YouTube begon